| cristina10cris a întrebat:

Funda! Nu mi-a venit menstruatia de vreo 3 aproape 4 luni sa ma ingrijorez.Am un an de cand mi-a venit prima menstruatie iar inainte imi vinea o luna da o luna nu. Voua vi sa mai intamplat? Sa mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu are treabă cu viața sexuală, dacă te gândești că aceasta reglează, este un mit fals!
Poate ai o dereglare hormonală, trebuie să faci dozările, stres, efectul medicației, etc.
Mergi la medic și bea ceai de crețișoară, stimulează apariția menstrei.
Sănătate!
Pa, pa.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt dereglari frecvente la inceputul menstruatiei. Atata timp cat nu ai dureri sau alte simptome suparatoare, mai poti astepta 2-3 luni si abia apoi, daca menstra nu apare, sa consulti un endocrinolog.

| cristina10cris explică (pentru Brigaela):

Am si simptome sau dureri cateodata ma doare burta si am stari de voma in ulrima vreme sau ma simt naspa.

| Brigaela a răspuns (pentru cristina10cris):

Atunci fa-ti cat mai repede o programare la consult endocrinologic si ecografie pelvina.

| gingergirl1 a răspuns:

Hmm...eu zic sa stai linistita pentru ca si mie odata mi-a intarziat 3 luni! Nu stiu mai bine vorbeste cu mama ta sau mergi la medic ca sa fi mai sigura!winking

Răspuns utilizator avertizat
| paceandlove a răspuns:

E neregulat nimiic de ingrijorat

| borntotwerk a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie..Asa se intampla pana se regleaza pentru ca esti in crestere:-P daca totusi nu iti vine dupa 3 luni mai bine du-te la doctor! kiss