Nu. Nu exista asa ceva. Poate daca ar exista un dispozitiv care sa separe semnalul de imagine de cel de sunet si sa-l trimita prin mufe RCA s-ar putea gasi (exista) un adaptor RCA - HDMI. Poate ar trebui sa cauti pe forumurile electronistilor. altfel, daca mufa HDMI merge, il poti folosi ca monitor la computer. Nu inteleg, insa, de ce "meseriasii" n-au schimbat mufa sau este dus si circuitul electronic aferent?!
Posibil sa fie si circuitul dus, sau probabil nu s-au complicat. Oricum am vb cu cineva si mi-a zis ca trebuie sa cumpar un tuner tv extern. Multumesc pentru raspuns oricum.
Da. Se poate cu un TV Tuner extern dar doar daca are mufa USB monitorul.
Multumesc pentru raspuns. Da are mufa usb dar, problema e ca nu stiu ce fel de tv tuner extern sa cumpar. Depinde de televizor, de placa, de ce anume? Ma gandesc ca nu pot sa cumpar asa cu ochii inchisi un tv tuner.
Exemplu asta: http://www.cel.ro/......iA0NjEv-l/
Ideea este ca poti sa-l cumperi, il incerci si, conform legii, il poti returna in 15 zile fara nici o explicatie, in ambalajul original (suni la ei si spui ca vrei sa-l returnezi si te ajuta ei ce sa faci), apoi, ei, in termen de 30 zile au obligatia sa-ti returneze banii intr-un cont stabilit de tine. Daca n-ai cont poti deschide unul la BT in 10 minute si nu te costa nimic.
Poti sa folosesti un receiver dvb-c (decodor) pentru a duce semnalul tv pe o intrare hdmi sau av/rca acest decodor il poti gasi la firma de cablu la care esti abonat
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: