| cristianzgz3 a întrebat:

Funda! se intampla ceva daca sterg ecranul de la laptop cu otet, vreau sa il sterg fiindca mi-a sarit niste picaturi de superglue pe el

7 răspunsuri:
| Boobo a răspuns:

Mai nu te sfatuiesc sa stergi ecranul de la laptop cu otet! Pentru Dumnezeu! Exista o gramada de solutii speciale cu care sa il stergi! Daca vrei, pune pe o carpa speciala pentru monitoare ( daca nu ai pune pe o carpa foarte fina ) putina solutie cu care stergi geamurile! Dar putina! Funda?

| iulya20 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa cumperi un spray special pentru sters ecranele la laptopuri, iar daca zici ca ai dat cu niste picaturi de superglu ala e foarte aiurea si nu se ia asa de simplu.

| RazvYonutZzZzZ a răspuns:

Devine lipicios si mie mi s-a intamplat la fel stergel cu solutie specialawinking

| shoBy1 a răspuns:

Nu, dar nu varsa otet pe el, ci pe o carpa si cu mare grija

| DakotaRoyse a răspuns:

Mai repede alcool sanitar, dacă nu un şerveţel umed. Dacă n-ai chef de soluţii speciale, ia soluţie pentru geamuri.

| rusulake a răspuns:

Acum as vrea sa va invit alaturi de mine sa luptam pentru Romania! urmati acest link si faceti un cont! la lvl 10 o sa va trimit bani si cash http://www.erepublik.com/en/referrer/Rusulake

| Natashha a răspuns:

Incearca cu acetona, otetul e toxic pentru cristalele ecranului.
Lasa solutiile speciale, costa o groza de bani si plus de asta in compozitia lor acetona e de baza.Si nici spirt,pentru ca nu dezinfectezi,cureti, spirul il face sa straluceasca, atata tot...