| Static a întrebat:

Fundă si vot! Deci, voi cei ce v-ati achizitionat Samsung Galaxy S4 mini, ce parere aveti despre acest device? Este rau, bun, destul de bun sau foarte bun? Care sunt dezavantajele si care sunt avantajele? Cu ce aplicatii vine? Am inteles ca ii lipseste lumina de notificari LED, asa este? Ce capacitate are, si cate aplicatii se pot descarca? Are flashlight? Cat dureaza baterina daca ai luminozitatea la maximum? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| SorinTudor a răspuns:

Este un telefon calitate-pret bun si da, senzorul de notificari lipseste. In rest ecranul are o rezolutie de 540x960, este AMOLED si are diagonala de 4.3" aici problema ecranului ar fi ca arata anumite culori suprasaturate dar este mutumitor. In rest telefonul este foarte bun si are un procesor bun care ofera rapiditate la fel ca pe un S4, are o versiune de android 4.2.2 (JellyBean).
Sincer eu nu mi-as cumparat un S4 mini ci un S4 chiar daca diferenta de pret este mai mare

| SorinTudor a răspuns (pentru SorinTudor):

Continuare:
Luminozitatea este foarte scazuta si iti va fi greu sa-l folosesti atunci cand esti afara si e soare sau la mare...
Spatiu de stocare In hartie scrie ca dispune de 8 GB dar daca scazi 3 GB OS-ul vei ramane cu 5 GB spatiu de stocare a aplicatiilor dar ai si avantaju ca ai card SD chiar daca unele aplicatii/jocuri cu dimensiuni mari nu se vor muta total pe card. Lipsesc si aplicatiile celebre de pe S4 pentru sanatate si aplicatiile FM de pe S4.
Camera: aici e belea camera frontala are 1.9 MP si o rezolutie de 720p dar nu sunt foarte clare video-urile inregistrate cu ea iar camera principala are 8 MP si e full HD si da are flashlight

1 răspuns: