| sticksulet a întrebat:

Funda
stiu ca e cam devreme, dar totusi vreau sa stiu:
voi cand faceti bradul?big grin
eu ma gandeam ca pe 11 sau pe 18 decembrie
dar are ceva daca il faci de pe 1?
ca sa stiu si eu, adica eu probabil il voi face cum il face majoritateabig grin

Răspuns Câştigător
| Dana a răspuns:

Sa iti zic un raspuns cat se poarew de sincer si nu imi pasa daca tu sau altii radeti:mie imi place sa fac bratu' de mos nicolae dar anul trecut l-am facut pe 1Decembrie ca mie nu imi place sa il fac pe 24 si sa il dau jos pe 5-6. decat sa il tin atat mai bine nu il mai fac! Dar fiecare il face cand vrea! daca vrei fal si acum cite te opreste? succes

23 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-l faci cand vrei tu :-D. Nu exista o data anume cand sa " faci " bradul.

| YoungHomie a răspuns:

Eu il fac mereu in Ajunu Craciunului tongue atunci de face bradul de fapt dar poti sa'l faci de pe acu daca chiar doresti nu cred ca are nimic. happy

| Alle15 a răspuns:

Eu il fac mereu peste 1 nu exact pe 1 pe 7-8-9 chiar si 11 nu este neaparat pe 1.Deci pe la 8, 9 daca vrei

| ILoveVampires a răspuns:

De obicei noi il facem pe 20-23 decembrie:X

| deyutzyk97 a răspuns:

Nui nicio problema fal linistit...

| ArT_2528 a răspuns:

Eu il fac pe 24:X:X e cel mai marfa nu stiu de ce big grinbig grin>big grin

| ChemicalLipstick a răspuns:

Eu as vrea sa il fac pana pe 20. dar nusti mi se pare cam prea devreme pe 1...Crede-ma si mie mi-ar place sa il fac pe 1

Răspuns utilizator avertizat
| Отilia a răspuns:

Eu de obicei în fac pe 10 decembrie, pentru că nu am răbdare până când vine Crăciunul big grin kiss Adică, mai ales brăduţul să fie naturalll! Când intru de la şcoală în casă, miroase a brăduţ sau a corji de portocalee big grinbatting eyelashes Îi super tare senzaţia. Când pun brăduţul deja simt spiritul Crăciunului, şi abia aştept să vinăă!big grin Apropoo, ador Crăciunull kiss

| lolas23 a răspuns:

In ajunul craciunului
mm asa de devreme?
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il fac pe 18. cu un week-end inainte.
nu are absolut nimic daca il faci pe 1.
mult succes la impodobire si un brad cat de frumos se poate.

| fytzoasa49 a răspuns:

Nu este nici o problema adica eu o ajut pe sora mea a mica sa faca bradul pe 5 Decembrie

| Ady00pk a răspuns:

Bradul se face cu, cateva zile inainte de craciun.Cum naiba s ail faci pe 1? laughing Pe 18 decembrie e perfect! niciodata sub 18 happy

| OrochiFan a răspuns:

Nu cred, va fi amuzant pentru tine, eu il fac in 20 dar asta deoarece in 19 ajung in sat la mine

| Andreea_5313 a răspuns:

Eu il fac in seara de Mos Nicolae.Parca e mai frumos asa, magia Sarbatorilor intra in casa ta... dar uite de exemplu matusa mea il face din noiembrie.Noi avem artificial.
Daca ai natural fa-l dupa 15 decembrie, pentru ca toti tepii de pe el o sa cada si de Craciun n-o sa ramana nimic.
Bafta la impodobit!:*:*

| CrazySunshine a răspuns:

22-23 cum a spus si dayya dar nu e prb daca-l faci pe 1 dar singer e putin cam repede poti de 10-15-18 cam asa daca vrei mai repede dar nu are nimic poti sa-l faci si pe 1 decembrie.

| Ingerash a răspuns:

Eu il fac pe 24decembrie

| Girl_5668 a răspuns:

Daca il faci pe 1 de Cracin o sa fii deja obisnuita cu el. Cel mai bine pe 18.

| DeathTheKid a răspuns:

23 sau 24, odata am uitat sa-l fac si ma apucase Craciunul fara bradlaughing

| anad a răspuns:

Poti sa-l impodobesti oricand ca doar e bradul tau si casa ta! Nu-i nimic gresit daca il vrei mai repede ca sa te poti bucura mai mult de el! Ar fi o problema daca este natural ca se poate usca si nu mai este asa frumos de sarbatori (mai ales daca e cald in incapere). Totusi, eu tin la traditie si fac bradul doar in ajunul sarbatorii (asa realizez ca e Craciunul)!

| XK a răspuns:

De obicei il fac dupa 6winking

| LittleandLiars a răspuns:

Am o colega care anul trecut la facut pe 1 Decembrie big grin Fiecare cum vrea
Eu il fac pe 22 Decembrie este ziua mamei mele si mi se pare foarte frumos big grin sa il fac de ziua ei kiss!

| Andreea_8406 a răspuns:

Eu il fac sambata, pe 4 ca sa fie facut de Mos Nicolaebig grin

Întrebări similare