Sa iti zic un raspuns cat se poarew de sincer si nu imi pasa daca tu sau altii radeti:mie imi place sa fac bratu' de mos nicolae dar anul trecut l-am facut pe 1Decembrie ca mie nu imi place sa il fac pe 24 si sa il dau jos pe 5-6. decat sa il tin atat mai bine nu il mai fac! Dar fiecare il face cand vrea! daca vrei fal si acum cite te opreste? succes
Eu il fac mereu in Ajunu Craciunului atunci de face bradul de fapt dar poti sa'l faci de pe acu daca chiar doresti nu cred ca are nimic.
Eu il fac mereu peste 1 nu exact pe 1 pe 7-8-9 chiar si 11 nu este neaparat pe 1.Deci pe la 8, 9 daca vrei
Eu as vrea sa il fac pana pe 20. dar nusti mi se pare cam prea devreme pe 1...Crede-ma si mie mi-ar place sa il fac pe 1
Eu de obicei în fac pe 10 decembrie, pentru că nu am răbdare până când vine Crăciunul Adică, mai ales brăduţul să fie naturalll! Când intru de la şcoală în casă, miroase a brăduţ sau a corji de portocalee Îi super tare senzaţia. Când pun brăduţul deja simt spiritul Crăciunului, şi abia aştept să vinăă! Apropoo, ador Crăciunull
Nu este nici o problema adica eu o ajut pe sora mea a mica sa faca bradul pe 5 Decembrie
Bradul se face cu, cateva zile inainte de craciun.Cum naiba s ail faci pe 1? Pe 18 decembrie e perfect! niciodata sub 18
Nu cred, va fi amuzant pentru tine, eu il fac in 20 dar asta deoarece in 19 ajung in sat la mine
Eu il fac in seara de Mos Nicolae.Parca e mai frumos asa, magia Sarbatorilor intra in casa ta... dar uite de exemplu matusa mea il face din noiembrie.Noi avem artificial.
Daca ai natural fa-l dupa 15 decembrie, pentru ca toti tepii de pe el o sa cada si de Craciun n-o sa ramana nimic.
Bafta la impodobit!:*:*
22-23 cum a spus si dayya dar nu e prb daca-l faci pe 1 dar singer e putin cam repede poti de 10-15-18 cam asa daca vrei mai repede dar nu are nimic poti sa-l faci si pe 1 decembrie.
Daca il faci pe 1 de Cracin o sa fii deja obisnuita cu el. Cel mai bine pe 18.
Poti sa-l impodobesti oricand ca doar e bradul tau si casa ta! Nu-i nimic gresit daca il vrei mai repede ca sa te poti bucura mai mult de el! Ar fi o problema daca este natural ca se poate usca si nu mai este asa frumos de sarbatori (mai ales daca e cald in incapere). Totusi, eu tin la traditie si fac bradul doar in ajunul sarbatorii (asa realizez ca e Craciunul)!
Am o colega care anul trecut la facut pe 1 Decembrie Fiecare cum vrea
Eu il fac pe 22 Decembrie este ziua mamei mele si mi se pare foarte frumos sa il fac de ziua ei !
PaulB întreabă: