| TheSoldier a întrebat:

Funda + Vot Am un pc cu o placa video mai veche si nu am driver la ea...Imi spuneti cateva jocuri care sa imi mearga? Ramul e bun are 2gb si procesorul dual core 2. 6 ghz deci nu va fi o problema cu ele...jocuri mai vechi nu conteaza P. S nu vreau sa ma ajutati in legatura cu driverul de la placa vreau doar jocuri.

Răspuns Câştigător
| śĩĿṽịṻ a răspuns:

Pai """ gta vice city, gta 3 gta san andreeas, dar iti zic sa-ti iei flatout 2 ai super tare,, sniper ghost warrior si mai as multe da daca ai zis ca nu ai driver pentru placa video cautati ca-i foarte bun pc-ul tau,, funda?

4 răspunsuri:
| śĩĿṽịṻ a răspuns:

Pai """ gta vice city, gta 3 gta san andreeas, dar iti zic sa-ti iei flatout 2 ai super tare,, sniper ghost warrior,, infernal enter the matrix pc,,,, funda?

| TheSoldier explică (pentru śĩĿṽịṻ):

Ma tu stii ca daca nu ai driver nu iti merg jocurile in 3d? gta 3 are 3d, gta sa are 3d, si flatout 1 are 3d dar ce sa mai zic de 2... ia pc-ul si da-ti tare in cap cu el si in mod repetat. hai in fine... funda

| claudiufarcas01 a răspuns:

Frate ia programu ila everest
si afla ce placa ie cati caut eu driver

| TheSoldier explică (pentru claudiufarcas01):

Ba surdule nu intelegi ca eu vreau jocuri nu vreau driver ca asa imi pot gasi si eu driver cu driver checker