| gago a întrebat:

Funda+Vot

Buna TPU, as vrea sa va intreb ceva.

Visez de la un timp...foarte clar zici ca e real, si foarte ciudat...adica,visez de ex. ca sunt la mine in casa si pot sa trec pe undeva pe unde nu se poate, visez ca vin multi oameni din familia mea si ne intalnim si chestii d-astea.Mai visez ca acei oameni,din familia mea,si-au luat alte masini dar nu masini luxoase,masini pe care nu le-am vazut,dubite de ex..Am visat astazi ca am trecut pe la clasa de practica si am luat-o undeva in stanga dar normal,nu poti pentru ca nu ai pe unde iar cand am luat-o in stanga, treceam pe langa o baza militara thinking E ciudat, nu prea stiu cum sa explic

Funda+vot

Răspuns Câştigător
| AlexandraDima a răspuns:

Hmm... Eu când eram mică aveam foart multe vise ce păreau reale, ce îmi dădeau diferite stări. Nu știu dacă înțelegi ce vreau să-ți spun. Plângeam, țipam... Și nu simțeam nici că dorm, nici că trăiesc. Mă simțeam foarte ciudat. Poate așa e și cazul tău. Mai sunt situații în care prin vise ne sunt arătate lucruri ce se vor întâmpla. O fi sau nu adevărat, nu știu.
Cel mai indicat, meditează puțin la asta. Nu știu ce ți-aș mai putea zice decât să faci o rugăciune înainte de culcare și totul va fi bine. happy

1 răspuns:
| Anonima240 a răspuns:

Visele de multe ori par reale si eu patesc chestii de genul si cred ca e ceva normal.