| gago a întrebat:

FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Buna TPU vreau sa imi spuneti ceva va rog.Deci la Romanii au talent cum este ? a fost filmat din vara sau acum ? Sunt confuz deoarece am vazut la Romanii au talent si pe Smiley si pe Pavel Bartos ca erau in tricou afara era iarba verde.si am vazut ca erau oameni transpirati in tricouri.thinking si cealalalta parte am vazut la Happy Hour ca era Andra si a zis in direct scria sus DIRECT ca sa ma vedeti la Romanii au talent .

Răspuns Câştigător
| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Ce arata acum la protv sunt inregistrari, dar o sa fie si emisiuni live.

6 răspunsuri:
| GiulianoSenior a răspuns:

A fost facuta in vara preselectia si acum au dat-o la TV dar le-au dat pe cele mai bune. Deci nu este in direct. FUNDA tE rOG

| Kenichi a răspuns:

Pai normal ca romanii au talent e in direct... ALOO decat ultimele 2 sau 3 emisiuni sunt in direct... laughing

| SnoopRares a răspuns:

Salut, deci acele emisiuni care sunt acum la tv (o sa fie 10 la numar) au fost intr-adevar inregistrate in vara si pana pe la inceputul iernii. Cand a zis Andra ca sa ma vedeti la Romanii au talent sunt sigur ca se referea la Semifinale care vor fi LIVE si probabil de aici si confuzia care ti-a aparut. Iti doresc sa te bucuri de acest show si sa spunem si noi Romanii au talent

| PastramăDeElefant a răspuns:

Sa filmat pana a inceput noul sezon

| Dumitru_Bogdan_1987 a răspuns:

Este logic ca este filmat altcandva ca ai vazut ca da prima oara de la Bucuresti, dupa aia la Iasi.

| Damon99 a răspuns:

Acest show vara si toamna is filmeaza iar iarna si primavara il difuzeaza