Lasa-l, mai, saracu'. Da si el din aripioare, latra si maraie mai cu spor ca sa nu-l remanieze Baselu'. Sa arate ce eficient e el, manca-l-ar seful sa-l manance.
Nu imi place lalaiala aia de inceput, dansurile populare sau mai stiu eu ce alte pierderi de timp dupa parerea mea, dar nici sa fac ore nu sunt de acord. Si, in plus, ce ore as putea face?
Nu sunt sanatosi la cap daca au spus asa ceva.Nici cartile nu sunt cumparate, si ei vor sa fac ore. Ce ore? De studiere a fizionomiei? Eu ma uit la profesori si ei la mine sa vada daca m-am schimbat in vacanta asta?
Nu stiu inca nimic, dar cel mai probabil nu se va schimba desfasurarea evenimentelor in prima zi.
Salut!
Ceeeeeeeeeeeeee?:O:O
unde cand cum a spus?
zi cine ii ala ca ii dau foc
appd aca-i asa nu mai imi duc prima saptaman la scoala
ma imbat si le spun ca am tinut festivitatea de icneput de an
A vrut sa vada lumea ca este eficient mai ales dupa ce a aflat ca a fost propus sa fie inlocuit din functia de ministru, cica doamne iarta-ma,,""lasatil pe minstrul educatiei ca el a venit cu acea idee stralucita " de ce nu da mah o masina peste toti hoti astia, sa treaca pe o trecere de pietoni si pe cei care fura sa nu ii loveasca, ma intelegeti, cred ca nu ar mai ramane nici unul in picioare,, iar referitor la acea festivitate nu are nici o putere asuprea noastra este doar un mod prin care profesori le ureaza bun venit elevilor in noul an scolar
KnowEverything întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: