| Bishop a întrebat:

Hainele gri le spăl împreună cu cele albe sau cu cele colorate?

Răspuns Câştigător
| Clever a răspuns:

Cu cele coloratehappy

9 răspunsuri:
| CrAzYAbOuTMuSiC a răspuns:

Le speli impreuna cu cele albe

| Ioana1984 a răspuns:

Albele cu cele gri si negrele cu coloratele.Succes.

| Sylvy13 a răspuns:

Testeaza-le inainte in apa calda sa vezi daca se decoloreaza si spala-le cu albe

| bella***** a răspuns:

Impreuna cu cele negre eu stiu mi-a spus mama

| rosto a răspuns:

Eu cu albe le spal, dar uita-te si tu la etichete sa te asiguri ca nu ai surprize.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cele albe

| Corinne a răspuns:

Cu cele albe.

pa pa

NOname
| NOname a răspuns:

Eu personal le spal impreuna cu cele nerge, inchise la culoare. Dar te-ar ajuta, daca ai testa haina respectiva inainte de spalat, ca sa vezi, daca iasa culoarea sau nu. Daca nu iasa culoarea absolut deloc, atunci acea haina gri poate fi spalata cu orice alt ceva (alb sau color). Numai bine! Succes!winking

| Aimee_7045 a răspuns:

In 1 rand asigura-te ca nu se "decoloreaza" adica nu ies in apa, fa-le o proba inainte.
In mod normal hainele albe se spala doar cu haine albe, pentru ca desi nu exista riscul sa ia culoare de la hainele de alta culoare, se ingalbenesc sau "izanesc" in termeni populari la spalarea impreuna cu alte culori.
Asa ca daca nu ai posibilitatea sa speli hainele gri singure, mai bine spala-le cu cele negre sau ceel colorate (atentie insa sa nu se decoloreze).
Niciun material care nu-si pastreaza culoarea nu ar trebui spalat cu un alt material.
SUCCES