| ιѕѕαвєℓℓα a întrebat:

Heeei. :* Ce pot sa fac sa-mi creasca parul mai repede? thinking Multumesc. Fundita big hug :*!

5 răspunsuri:
| razvascump a răspuns:

Sa il tunzi mai des happy da nu de tot decat un pic din varfuri happy adica cate putin si sa incerci sa il ti cat mai mult prins in coada creste mult mai repede happy a da si incearca sa til speli cat mai des sa nu se macine (SFAT : nu folosi placa de par sau vopsele til pot arde)
si nu t lasa pacalita de anumite sampoane sau pastile stai cumintewinking:*
FUnda

| AleD a răspuns:

Poti sa te dai cu ulei de racin inante cu 2 ore sa te speli pe cap.te poti spala pe cam cu sampon si balsam pe baza de grau.dar mai bine ar fi sa astepti sati cresca natural. oriucm si la remediu asta efectu se vede dupa vreo 2-4 luniwinking:*

| Anca009 a răspuns:

Cel mai indicat pentru cresterea parului este Uleiul de ricin care se gasteste in toate farmaciile si nu este scump deloc.Eu l-am folosit si iti garantez ca da rezultate dupa cateva saptamani!
Incearca-l si spune-mi parerea ta!

| BrunetteGirl01 a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bun pentru cresterea parului, la fel si cel ma masline.

Infuzia din coaja de lamaie are efect revitalizant si da parului stralucire. Taie marunt cojile de la 500 g lamai, pune-le intr-un vas si toarna peste ele 1, 5 l apa clocotita. Astupa vasul si lasa-l sa stea circa 3 ore, dupa care iti poti clati parul proaspat spalat.

Ar fi bine sa aplici o masca hranitoare macar de doua ori pe luna ca sa ai un par lung si sanatos.

Pentru ca parul tau sa capete stralucirea pe care ti-o doresti, spala-ti parul cu ceai de plante cel putin o data pe saptamana.

Atunci cand ai mai mult timp la dispozitie, stoarce o mana de agrise intr-o ceasca de lapte si lasa-le sa se mixeze timp de 2 ore, dupa care aplica pe par.

Iti poti face si un amestec de ou cu ulei de ricin. Aceasta masca este foarte eficienta, mai ales cand o lasi sa actioneze aproximativ 40 de minute. Ajuta la cresterea parului si la indesirea lui.

Sper ca te-am ajutat!

| miki13 a răspuns:

Cu o jumatate de ora inainte sa te speli pe cap iti bati un ou si iti pui in compozitie cateva picaturi de ulei de racin(sa te dai de 2 ori pe luna). Sa sti ca si eu fac asa si merge.

Întrebări similare