| TheFeeye a întrebat:

Heey, eu mi-am facut media cat de cat si am 8.56 iar media care imi trebuie sa intru la profilul filologie la un liceu ales de mine este 8.70, credeti ca am sanse sa intru avand in vedere ca sunt 58 de locuri? va roog ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| sellyz a răspuns:

Depinde de ce medii au si ceilalti. daca mai sunt locuri si tu esti printre primii 58 atunci ai sanse sa intrii.sau daca mai renunta cineva posibil sa te lase sa intrii in locul lui. funda plzzzz!

7 răspunsuri:
| Gândac a răspuns:

Nu ai cum sa stii cu siguranta. Ideea e ca mi s-au parut mult mai usoare subiectele de anul acesta, deci s-ar putea sa se ridice putin mediile de admitere. Depinde de altfel si de cat de cautat este liceul. Daca iti doresti cu adevarat, merita sa incerci. Oricum, daca nu vei admis/a la acest liceu vei fi repartizata catre urmatoarea varianta pe care ai ales-o pe fisa de inscriere. Bafta!

| missmine a răspuns:

Pai nu stiu. aceasta este o medie in functie de pregatirile din anii trecuti. Conteaza foarte mult si notele celorlalti! dar daca vor avea medii mari... nu stiu ce sa zic. Dar cred ca te poti duce la alt liceu la acelasi profil, poate mediile sunt mai mici acolo sau poti schimba profilul daca tii de liceu. In caz ca nu ai medie profilul si liceul sunt total opuse. Oricum muuuuuult succes! funda :X? :O3

| Sakura1218 a răspuns:

Sanse sunt deoarece
... notele de anul acesta s-ar putea să fie mai mici datorită camerelor. Anul trecut au cam copiat ( 8, 70 e ultima medie cu care s-a intrat anul trecut ).

După cum am spus ai șanse...dar nu siguranță, acel 8, 70 nu e bătut în cuie.

| TheFeeye explică (pentru Sakura1218):

Doamne ajuta! -___-

| SergiuBoOoSssS a răspuns:

Imi pare rau dar nu poti intra deoarece acel liceu de 8.70 nu poti intra pentru ca ai terminat cu 8.56 Eu iti recomand Liceul Sportiv.

| TheFeeye explică (pentru SergiuBoOoSssS):

E profil cu media de 8.70 nu liceu, nu am terminat cu 8.56 pentru ca nu s-au dat rezultatele de la evaluare, este o medie facut de mine. orientativa, si nu sunt cea mai sportiva persoana.
Sincer laughing habar n-am daca ai spus-o la misto dar mersi de raspuns.