| Lexyemada a întrebat:

Hei, am fost înșelată prin metoda olx, am pus un produs de vanzare pe olx, ulterior am fost contactata pe wapp de cineva ce isi dorea sa-mi cumpere produsul, mi-a trimis un link ce ma trimitea la fan courier, mi-au fost cerute datele cardului, in loc sa primesc eu banii, mi-au fost sustrasi 1000 lei. Am depus plângere la poliție, banca mi-a anulat cardul, la momentul în care am ajuns la banca suma de bani (1000 lei) era încă blocată in contul meu, n-a apucat sa o ridice. S-a completat avizul de refuz a plății. Sunt tare stresata, exista sanse sa-mi recuperez banii? Cine s-a mai confruntat cu asemenea probleme? Multumesc
Dau funda.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| goguPatent a răspuns:

Teapa clasica cu furatul detelor de pe card. Singura ta sansa e ca banca sa faca ceva. Ei fac propria lor ancheta si vor lua o decizie. Cu politia e greu, sigur teapa e de la oameni din alta tara.

| alexalx1234 a răspuns:

Și eu primesc mesaje ca ăsta pe wapp după ce am pus un telefon la vânzare, de la aceeași persoană chiar, doar că cu numere de telefon diferite și culmea, trimitea aceleași mesaje de pe ambele numere. Doar cei de la bancă știu dacă îți pot da banii înapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista sanse dar probabil ti s-au furat date personale, adresa numarul etc. Ce ai pus tu acolo

| G777 a răspuns:

E de ceva timp chestia asta cu link ul de livrare pe olx, nu stiu cum nu ai aflat pana acum.
Politia nu prea are cum sa ii prinda pentru ca sunt escroci din toata lumea, mai ales Africa.

| Rareș121211245566 a răspuns:

Bună! Ai reușit să îți recuperezi banii?