L lapte, 250 g zahar, 2 linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 pachet de untMod de preparare:ź l lapte se fierbe cu zaharul. Se amesteca restul de lapte cu faina si se toarna in laptele fiert, apoi se amesteca in continuare pe foc, pana ce compozitia devine groasa ca o ciulama. Separat se freaca untul, apoi se pune putin cate putin din compozitia racita si se amesteca usor pana la omogenizarea completa.Mod de servire Este la fel de buna si pentru prajituri cu crema de vanilie, cat si pentru tort. Mod de servire:
Acum cum se preparaIngrediente:˝ l lapte, 250 g zahar, 2 linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1 pachet de untMod de preparare:ź l lapte se fierbe cu zaharul. Se amesteca restul de lapte cu faina si se toarna in laptele fiert, apoi se amesteca in continuare pe foc, pana ce compozitia devine groasa ca o ciulama. Separat se freaca untul, apoi se pune putin cate putin din compozitia racita si se amesteca usor pana la omogenizarea completa.Mod de servire Este la fel de buna si pentru prajituri cu crema de vanilie, cat si pentru tort. Mod de servire: