| ForeignO a întrebat:

Hei

Am o mica problemahappy

Eu cand mi-am pus termopane, nu am scos folia aceea albastra decat pe interior, pe dinafara a ramas. Chestia e ca, au trecut vreo 4 anithinking si acum nu le mai pot da jos ca s-au lipit. Stiti vreo cale ca sa le pot da jos cu usurinta?big grin

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Cu apa calda lipiciul isi pierde din putere, daca fierbi apa ai grija sa nu deformezi rama din plastic sau sa nu cumva sa te arzi, spor la treaba. Sau incearca sa incalzesti folia cu foehn-ul, iar dupa ce ai dat folia jos si ramane lipici, poti sa indepartezi lipiciul cu o solutie de curatat geamuri si/sau cu otet.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa patesc toti cei care si-au pus si ei " termopane " si lasa folia pentru " protectie "!
Daca vei cauta pe net, vei vedea ca ai facut cea mai mare prostie si curatarea este aproape imposibila. In tot cazul rama va ramine patata chiar daca vei reusi cumva sa cureti.
Eu pe cei ce lasa folia de protectie pe rama ii numesc mocofani, topirlani. Si-au pus termpoane ca este la moda, fara sa stie cum se folosesc si la ce folosesc. Nu ai si mucegai in casa? ( adolf )

| mihaibrasov a răspuns:

Apa clocotita. Ce credeai ca faci cu folia? Credeai ca iti tine de cald? Am mai vazut idei din astea aberante.

| ForeignO explică:

Anonim - N-am pic de mucegai in casa!