Iti devirusezi calculatorul si iti va merge. Ce e asa de greu? Virusul creaza un fisier care e detectat de facebook si nu te lasa sa il mai accesezi pentru siguranta ta si a celorlalti... Ia-ti Kaspersky Pure Trial pentru 30 de zile fa o scanare completa. Done!
Esti sigur ca functioneaza? Virusul nu avea cum sa creeze un fisier pentru ca nu am dat click pe el. Imediat dupa ce am vazut ca s-a descarcat ceva l-am sters.
Da, imediat ce il downloadezi, facebookul detecteaza ca TU l-ai downloadat. Am fost in acelasi caz, si daca zici ca nu e de la virus, inseamna ca e vina celor de la Facebook... Daca nu, inseamna ca mai multe persoane s-au conectat la contul tau si pentru securitatea ta, a fost blocat. Alta varianta nu am...
Multumesc mult!
N-ai pentru ce.
Da, te-ai connectat tu sau altcineva dupa alt calculator/laptop si pentru securitate de roaga sa raspunzi la unele intrebari sau sa modifici parola.
Ma conectez mereu la alte calculatoare si nu s-a intamplat nimic.Nimanui nu i s-a intamplat asta din cauza conectarii la alt calculator.
Buna. Eu am avut aceeasi problema si mi.am pierdut primul cont. Incearca sa dai la am uitat parolai sa o schimbi si daca nu merge inseamna ca un haker ti.a furat contul. Sper ca te.am ajutat :*
Funda? :3