anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Deabea mi-am facut TPU di de aceea vreau sa va intreb ce inseamna FUNDA.

Răspuns Câştigător
| chocolate27 a răspuns:

Cand ai pus o intrebare pe TPU si ai primit raspunsul pe care il asteptai, ii poti da funda celui care ti-a raspuns, in semn de recunostinta.Tot ce trebuie sa faci e sa dai click pe "Declara raspunsul castigator"care se afla in dreapta raspunsului. Sper ca te-am ajutat! O zi buna!

6 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Bine ai venit in comunitatea noastră!
Funda este un fel de "multumesc", se află in dreapta fiecarui răspuns şi este oranj!
Pt mai multe citeşte http://TPU.ro/intrebari-frecvente
Pa.

| ღClauuღ a răspuns:

Funda desemneaza raspunsul castigator, adica raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor. Funda apare in dreapta unui raspuns si o poti oferi oricui care iti raspunde la o intrebare.happy

| Lex169 a răspuns:

Este titlul de raspuns corect(doar daca consideri tu asta). Poti sa-mi dai mie funda. happy

| ALYNAMARYA a răspuns:

Daca vei considera unul dintre raspunsuri cel mai bun, vei acorda FUNDA. Este un titlu.

| romanaols a răspuns:

Daca vrei sa dai funda vei vedea in dreptul fiecarui raspuns o funda necolorata. Dai click pe ea DACA raspunsul acela te-a ajutat sau corespunde la ceva.

| AppleRo a răspuns:

Funda inseamna pamblica aceea care sta in dreapta userului care a raspuns cel mai corect. Cu aceea funda, poti declara cel mai corect raspuns, care ti'a fost de folos la aceea intrebare.