| KinderPinguii a întrebat:

Hei!
Deci, am un cont facebook la care am uitat parola, iar acum mi.am facut alt cont de facebook cu un alt e`mail, cum pot sa pun la acest cont e`mail`ul de la celalalt? Adica, pot schimba ceva de pe Yahoo.ro? Pentru ca imi apare ca acel e`mail este folosit de alt cont, iar parola e uitata sad. Nu stiu daca ati inteles, dar ma rog. Aveti idei? sad

Răspuns Câştigător
| Becca18 a răspuns:

Ca sa-ti recapeti primul cont trebuie sa intri pe pagina de logare de la facebook si sub spatiul unde trebuie sa-ti scrii parola cand te loghezi te itreaba: Ti-ai pierdut parola? dai clcik acolo si iti scrii mailul cu care ti-ai facut primul cont. Si primesti pe mail un lick unde iti faci noua parola pentru primul cont. Dupa ce faci toate astea intri si iti stergi primul cont iar la setari la al doilea iti pui mailul. Sper ca ai inteleslaughing Si daca te-am ajutat as fi recunoscatoare sa-mi dai funda! happy

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Intra pe contul vechi de facebook si da click pe ->Am uitat parola. Recuperezi parola de la facebook -> iti stergi contul vechi si apoi poti schimba adresa de email. Altfel nu se poate.