| BlackRose03 a întrebat:

Hei! Exista vreo modalitate prin care as putea face rost de un pui de corb in Romania?(luarea acestuia direct din sălbăticie e exclusă)

Răspuns Câştigător
| 94Lucifer94 a răspuns:

Eu am avut un porumbel, copii i-au stricat cuibul cu pietre si puiul nu avea nici pene. l-am luat acasă si l-am crescut, avea locul lui intr-o cutie, zbura liber prin casă, iar la un momentdat mama a zis să il scot puțin afară. Si a zburat cu alti porumbei intr-un copac si nu s-a mai intors. Am fost foarte trist pentru că nu cred că a supraietuit, pentru că nu stia sa isi caute singur mancare si apă, să se ferească de pisici...

7 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

L-ai văzut si tu pe Relu pe Youtube? laughing

| BlackRose03 explică (pentru 94Lucifer94):

Ye

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru BlackRose03):

Bine, acu nu te gândi că orice corb o să înceapă să scoată sunete asemănătoare cu unele cuvinte. Păsările aparțin cerului, nu unei colivii

Adevărat.Din păcate multe nu pot supraviețui în sălbăticie din cauză că au fost crescute de oameni de mici.
De asta am zis că nu vreau sa iau din sălbăticie că ar fi o cruzime și prefer de la un crescător de corbi, caz în care puiul de corb nu poate trai decât într-o "colivie".

Măcar i-ai făcut viața fericităhappy Doar gândește-te că a trăit totuși și îi merge bine acum smug

Eh, at trebui să fie mort de bătrânețe, dar măcar s-a bucurat de libertate

Yup

Eu am avut un porumbel, copii i-au stricat cuibul cu pietre si puiul nu avea nici pene. l-am luat acasă si l-am crescut, avea locul lui intr-o cutie, zbura liber prin casă, iar la un momentdat mama a zis să il scot puțin afară. Si a zburat cu alti porumbei intr-un copac si nu s-a mai intors. Am fost foarte trist pentru că nu cred că a supraietuit, pentru că nu stia sa isi caute singur mancare si apă, să se ferească de pisici...