| Beautyfree a întrebat:

Hei joaca cineva transformice? in orice caz am fost banata pentru 555 ore pentru ca am facut hacker.contul meu e ranichi. spuneti-mi cum as putea sa ma scot de la ban...va roooooog e cel mai bun cont al meu

11 răspunsuri:
| Biencutsa a răspuns:

Vorbeste cu Ownerulbatting eyelashes laughing)

| Beautyfree explică:

Am vb deja

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astepti

| sakuragirl12 a răspuns:

Si eu am luat ban acum cryingcrying

| NaughtyLaLa a răspuns:

Ce hack ai folosit?

| ContCuIntrebariCiudate a răspuns:

App,trișoriiii!'Încearcă să aștepți, hacku'l este inaceptabil de alți jucatorii, îndrepți tot ce ai greșit gândindu'te la alții jucători care au folosit hack așteaptă, s'au fă-ți alt cont...Eu sunt Stefyaa pe Tfmwinkingbig grin

| Calab00m a răspuns:

Pai practic nu mai poti...decat daca te rogi la un mod.Si asta nu o sa mearga.Deci i-a de asteapta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asa e... si eu mai sunt banat pe Transformice si trebuie sa astept pana pe 1 feb.
360 de ore... dar mi-au ramas 270 parca gaseste si tu ceva de jucat. ca mine, eu joc counter strike 1.6.
Nu mai folosi hack... ca data viitoare vei fi banata permanent!
Grija.Cate ore mai ai?

| Ajutoooooor a răspuns:

Gasesti ip-ul hostului de server, incerci sa te conectezi un respectivul server, decriptezi datele de baza, gasesti username-ul tau in datele de baza, incerci sa iti dai seama care e optiunea de ban modifici 360 in 1 si gata, ti-ai luat inapoi contul, iar daca nu stii sa faci ce e mai sus, astepti 555 de ore, cred ca e cel mai bine

| Paun_Badea_1971 a răspuns:

Am luat ban 3990zile si mai am 100
zile

| SarahElenaSrh a răspuns:

Nu mai folosi hack!
Asteapta sau vorbeste cu cineva, eu am luat ban pentru ca sora mea s - a prostit pe contul meu!
P. S : Sunt SarahSrh pe T. F. M!

Întrebări similare