| ReadMe a întrebat:

Hei! La Liceul Teoretic Bulgar "Hristo Botev" cu ce medie se intra? (2014) si daca am medie mai mare ma primeste?

3 răspunsuri:
| suMRed34 a răspuns:

Se intra tinand cont de mediile de anul acesta, respectiv :
matematica-informatica 4, 48
filologie romana 6, 67
filologie greaca 6, 05
filologie bulgara 6, 39
Si da, te primesc si cu medie mai mare, ba chiar e in interesul lor sa intre copii cu medii cat mai mari pentru ca ridica si media liceului. Sper ca te-am ajutat!

| chitaramea a răspuns:

Ultima medie nu stiu care este dar o sa apara in curand pe edu lista liceelor pentru admitere 2014 bucureti... si ca sa intri intr-un liceu trebuie sa depui o lista anul viitor dupa cedai examenele de capacitate in care scrii in ordine liceele in care ai vrea sa intri, ele se pun pe un calculator (toate listele de la toti elevii care vor sa intre in liceele din Bucuresti ) iar calculatorul ia elevul cu cea mai mare medie si il pune la liceul pe care il vrea, un liceu are un numar de locuri, daca acel copil are loc la liceul pe care l.a pus primul intra, daca nu incerca la urmtorul din lista, deci media cu care se intra in liceu este media ultimul copil care a intrat ( cea mai mica ) este orientativa. Daca mai ai intrebari legate cu inscrierea la liceu le astept cu placereeu sunt clasa a 10 si sora mea a intrat acum clasa a 9a si stiu totul legat de inscrieri... sper sa te fi ajutat

| ionuttemeri a răspuns:

Pai presupun ca da te primeste deoarece ai media mult mai mare