Stiu ca nu apartin acestui gen de sex, dar ce te face sa crezi ca la femeile de atunci aparea acest fenomen?
acest fenomen putea aparea mai tarziu din cauza evolutie omeniri, pentru ca oameni au evoluat mult de atunci si inca evoluam, fizic si biologic.
dar sa presupunem ca exista fenomenul pe atunci, puteau folosi frunze, blana de la diferite animale etc...
Scuze ca raspund eu in locul persoanei care a pus intrebarea... Acum ca ai pus asa problema, ma gandesc ca probabil aparea mult mai rar, deoarece odata ce femeile ajungeau la varsta maturitatii sexuale, erau mai mereu insarcinate si nu mai aveau "timp" sa aiba menstruatie.
Putea fi si asa... cine stie...
Putem doar sa presupunem
Ce fel de evoluat ma? Femeia este aceiasi femeie care era pe atunci. Menstruatia este ceva regulat la o femeie sanatoasa, stiind ca pe atunci erau mai sanatoase, totul se petrecea regulat " odata in luna ".
M-am gandit si la frunze Dar nu cred ca exista o frunza care sa absoarba asa o mare cantitate de sange Blanuri..hmm..nu in toate zonele traiau animale ca sa le procure balana...si femeia e tot femeie.e imposibil sa nu fi avut ciclu. poate ca raspunsul e faptul ca nu mai aveau timp sa aiba pentru ca faceau copii inainte de varsta. Multumesc oricum.
Aici ai dreptate. Dar poate nu mai aveau timp de ciclu, caci se apucau de copii inainte de varsta.
Daca te-ai intalni cu o femeie din epoca de piatra in urmatoarele 5 minute probabil ai crede ca este din filme SF.
Si dupa cum am spus suntem in continua evolutie, dupa cum afirma si cercetatori -> http://stirileprotv.ro/......-ani.html.
Daca peste 1000 de ani vom arata asa imagineazati cum aratam in epoca de piatra...
Ei ba, depinde si din ce zone erau. Sa ei la drept, nu mai faceau chiar toata viata copii , aveau si ei o limita, nu? Oricum era timp pentru ciclu ca sa-l simta.
Corect. Deci acum chiar nu mai stiu care e raspunsul. Eh, important e ca noi traim bine si ca nu trebuie sa ne facem griji in aceasta perioada.Multumesc pentru ajutor oricum.
Asa se dezvolta timpeniile, schibarile omenirii poate fi numai daca se va aduce o alta rasa caree sa permita asta. Sa se combine rasa.
Toate astea au o logica, acum tu ai calendar si te orientezi bine. Dar pe atunci femeile stiau ca trebuie sa li se inceapa dupa cum arata luna. Oricum intrebarea era ce foloseau in timpul menstruatie: dupa posibilitate, care aveau cirpe, atunci cu cirpe, care nu aveau se stergeau permanent, in unele zone umblau asa murdare. Chiar si in biblie sau in coracul musulmanilor este scris, ca barbatul nu are voie sa se apropie de o femeie cind are menstruatie. Deci in timpul menstruatiei femeia dormea separata de barbat si mereu era indepartata in acest moment. Poftim pentru ajutor, dupa posibilitate
Uh.good answer. Thanks a lot.This is the good answer. Fundita trebuia daruita tie.Imi pare rau ca nu o pot retrage. M-am grabit in a darui-o. Oricum, toate raspunsurile sunt bune si au un pic de adevar in ele.Multa bafta in continuare si spor la dat raspunsuri bun ca astea.:-p
Imi pare bine ca ti-am fost de ajutor, nu conteaza asa mult funda, conteaza ca esti satisfacuta. Doar ca cine nu va citi totul pina la urma va considera raspunsul corect, ala cu funda. Bafta si tie
Ce "problema" ai si tu acum... Sincer nici eu nu m-am gandit asa de departe, dar cred ca nu foloseau nimic la inceputuri, pur si simplu asteptau sa le treaca.
Nu e o ''problema''.Pur si simplu o curiozitate.:-s La asta ma gandeam si eu ..Se adaposteau undeva intr-o pestera sau whatever, intr-un loc inchis is ferit de toti ceilalti si asteptau sa le treaca. Dar raspunsul lui mihaituneup e chiar smart.Sa zicem doar ca nu mai aveau timp de asa ceva.
Sincer nu m-am gandit la asta pana acum. Uite un site care o sa te lamureasca.http://www.google.ro/......http?/url
Hei.E un site bundar nu ceea ce ma interesa pe mine. Mersi oricum.You're the best.:*