| Costea_Alex_1993_kNxr a întrebat:

Hei salut! Am o mama cam rea si as vrea sa ii fac un cadou. Am banii mei proprii si as vrea sa ii cumpar un telefon.....in primul rand nu stiu de care ( vreau de la Samsung sau LG). In al doilea rand nu stiu cum sa il comand la modul ca nu vreau sa afle nici tata si nici mama... imi puteti spune un mod in care nu afla nici unul de codoul propus de mine?

6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Comanda pe numele unui prieten.
Samsung e mai mișto dar dacă e rea ia LG

| Crackman a răspuns:

Lg si te duci personal

| Sarcopt a răspuns:

Poți comanda online, rogă un coleg de clasă în care ai încredere să vină coletul la el. Alege dintre Huawei sau Samsung. Baftă!

| Rorro_Mexicanos_1985 a răspuns:

Nu merita copile. Si eu am o mama rea si acum dupa 60 de ani am aflat ca nici nu m-a dorit. Si eu i-am facut cadouri de cate ori am avut bani dar sincer chiar nu merita. Daca-i cumperi o floare, sau 5 fori e mult mai bine e ok Spun 5 flori fiindca semnificatia numarului 5 este aceea a armoniei si al echilibrului. In felul asta ramai si cu banii si rezolvi onorabil situatia zilei mamei.

| onneshhott a răspuns:

Ce dracu este in neregula cu oamenii din ziua de azi?
Cand afost ziua ei ( mama ) i-am luat doar o cutie cu bomboane si tot am primit un Galaxy de ziua mea.
Parinti din ziua de azi sunt tot mai creapy.
PS ori cat de rea ar fi maicata amintestei ca tu esti copilul nu ea chiar daca ai si 20 de ani.

| Norbi007 a răspuns:

Eu as merge pe Samsung. In legatura cu comanda, mergi in magazine dupa scoala sau roaga un vecin (de incredere) sau o ruda (daca ai prin apropiere) sa comande online.