| Anaxor96 a întrebat:

Hei salut tuturor! Deci am nevoie de ajutorul vostru, pentru ca mi-am gasit un loc de munca intr-o macelarie unde trebuie sa fac toate facturile de acolo...Ok sunt putin confuza, imi puteti zice ce date se introduc intr-o factura si cum se face? Va rog ajutati-ma locul de munca e foarte bun si eu chiar am nevoie de banii astia! Va multumesc frumos! :*

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte simplu, trebuie doar sa completezi datele cerute de formular. Este vorba de datele de identificare a vanzatorului (in cazul expus ale macelariei) si ale cumparatorului. Apoi se trece denumirea produsului, unitatea de masura, cantitatea, pretul fara TVA si TVA, pentru fiecare pozitie. La sfarsit se fac totalurile, in partea dreapta jos - total pret fara TVA, TVA si total cumulat. Se mai trece delegatul cumparatorului cu actul de identitate si mijlocul de transport si se ia semnatura si stampila acestuia. Trebuie sa fii atenta sa nu gresesti, mai ales cantitatile si valorile si sa fie completate toate datele.
De asemenea, dupa trecerea produselor, pe factura se poate inscrie si modalitatea de plata, daca s-a achitat la cumparare si daca nu termenul de achitare, dupa cum au convenit patronii sau conducatorii firmelor. Succes si numai bine!

4 răspunsuri:
| Raluu a răspuns:

Intr-o factura se pun multe date, sume de bani, produse...

| Anaxor96 explică (pentru Raluu):

Stii si cum se face?

| Raluu a răspuns (pentru Anaxor96):

Practic stiu, am vazut la niste prietene contabile, treci toate datele pe acolo ca pe factura scrie

| Raluu a răspuns:

Iti cere factura ce sa scrii