Pai din liceu nu iesi nimic
Ci iesi cu un grad de experienta mai mare
la stiinte ale naturii faci biologie, chimie, fizica mai multa iar la mate info faci matematica, fizica, informatica mai multa
Daca dai la mate-info la bac vei da examenul cu un grad de dificultate mai mare decat cel de la stiinte ale naturii
Teza la mate info vei da la : matematica, romana si doua obiecte la alegere din : informatica, fizica, biologie
iar la stiine ale naturii la fel ca la mate info numa ca in loc de info e chimia
Pai din stiinte ale naturii mai mult medicina, dar bineinteles poti alege si altceva. La mate-info te poti duce chiar pe orice dupa parerea mea; informatica, drept, matematica, psihologie, stiinte economice, etc. Dar totul depinde de tine. Ce iti doresti tu. Daca iti plac fizica si chimia, stiintele sunt o optiune importanta pentru tine. Daca iti place mai mult matematica, mate-info e o alegere excelenta. Eu anul acesta intru la mate-info; mai multe persoane m-au sfatuit si chiar nu cred ca o sa imi para rau. Matematica imi place, iar informatica nu pot spune ca am facut in generala. Am ales partea aceasta deoarece imi place si stiu ca ai mai multe optiuni de ales. Dar cum am mai spus. Tu decizi. Mai ai un an in care poti sa te gandesti si sa iei cea mai buna decizie.
Iti urez mult succes!
Mihaela_3187 întreabă: