| Balboa a întrebat:

Hei. sunt o fata ok, am prieteni, invat relativ bine si sunt cativa tipi care mi-au zis ca ma plac. dar sunt prietena buna cu ei de 6-7 ani de zile si nu vreau sa ii ranesc. nu imi place de ei. deloc. in schimb as vrea si eu sa am un prieten. sunt indragostita de 8 luni si ipul dadea semne ca m place pana a aparut una in peisaj si a stricat tot. ce sa fac sa am prieten?

Răspuns Câştigător
| Samuel_8077 a răspuns:

Salut. Nu stiu cati ani ai dar vreau sa te gandesti bine la ce iti voi lasa scris acum. E vorba de relatii. Daca vrei sa ai prieten fi cu mare bagare de seama mai intai sa te legi cu cineva daca nu vrei sa te castoresti. Fiecare relatie pe care o vei avea va rupe ceva din tine, e ca si cu o ciorchina de struguri si fiecare baiat care vine ia cate o boaba pana te va lasa fara nici o putere, goala si singura. Ceea ce vei samana in relatii aceea vei secera nu te astepta la nimic bun daca tu nu esti hotarata sa te casatoresti. acum fi cu luare aminte la ce iti las scris.A imparti viata cu cineva inseamna a fi onest. Inseamna a sta in fata cuiva si a-i spune: Iata-ma! Acesta sunt! Fara negare si fara scuze. Temelia relatiei este Dumnezeu.NU poti sabili o relatie bazata pe Dragoste cu cineva daca nu esti dispus sa-ti asumi riscul de a SUFERI! Relatiile au nevoie de incredere. Dar INCREDEREA comporta riscuri. Persoana cealalta poate sa te dezamageasca. Intreaga viata e un risc dar DRAGOSTEA ADEVARATA TE FACE MAI VULNERABIL.PASIUNEA TE POATE DETERMINA SA FACI LUCRURI PE CARE LE VEI REGRETA. DRAOSTEA ADEVARATA NU! Daca te vei casatori pe baza sentimentelor euforice create de dragostea vei afla repede ca dragostea va pleca de la tine asa de repede cu a venit.

2 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Nu trebuie sa fugi dupa ei.Ei vor veni la tine.Tu doar trebuie sa fi naturala.

| Malvie a răspuns:

Pai.Daca vrei sa ai prieteni pe unu din cei 2 care te place, aluia cu care vrei sa fii ii spui ca si tu il placi, si celuilalt ca nu vrei sa strici o prietenie.