anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, am un vechi prieten din alta tara cu care am rupt legatura acum 2-3 ani si nu stiu cum sa dau de el, ii cunosc doar numele mic si scoala la care a invatat si adresa la care a stat! Pe retelele sociale am cautat cu orele si nu am dat de el iar pagina scolii respective nu are cataloagele pe net din 2017 sau 2016, deci nu stiu cum sa il gasesc! Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si adresa la care a stat!
Acolo a avut vecini. Ei știu mai multe.

| blackbone1776 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu cunosc nici vecinii... am doar adresa si atat, fara prieteni comuni, fara nimic altceva, si tare ma tem ca i s-a intamplat ceva in acesti ani si ala e motivul pentru care nu ma cauta el, pentru ca eu sunt usor de gasit, pe toate retelele sociale!

| sadrian46 a răspuns (pentru blackbone1776):

Dacă ai adresa, prin ea ai acces la vecini.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Din ce motive ai rupt legatura cu el? V ati certat? Tu crezi ca i s-a intamplat ceva rau de numai ia legatura cu tine, nu i s-a intamplat nimic, dar pur si simplu daca te ai certat cu el vreodată, el nu uită si nu vrea sa mai fie gasit, cunosc cazuri de acest gen.Asa ca degeaba insisti tu sa dai de el, el numai vrea sa fiti prieteni, dar in ce țară este?

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu neaparat, si eu am avut prieteni care au fost banati fara motiv pe platforme gen Facebook SAU m-am lasat eu de Skype, isi dadura link-uri de Discord in status, si doar de 8 din 25 am dat prin Discord (ceilalti probabil in aia 3 ani in care eu n-am fost pe Skype si-au schimbat username-ul), si prin link de alte retele de socializare, de toti in afara de unul. Nu ne certaseram dar efectiv li s-au dus fie conturile, fie n-au mai folosit site-ul respectiv... Si eu cand sunt banat fara motiv fac alt cont fara nume real, asa se recomanda pe net si cei mai multi fac si ei asa (Facebook, Google etc. sunt lideri mondiali la spionat si vandut de date.). Sa nu mai zic ca Yahoo! Messenger si Google+ au disparut complet.

| nicu991 a răspuns:

Daca ai fost coleg de liceu cu el e posibil sa-l gasesti pe lista cu candidatii la Bacalaureat din anii respectivi.
Alta idee: Daca ai o poza cu el poti incerca image search pe google, poate ai noroc si are vreun cont de Facebook/ Instagram etc.

| Bariel a răspuns:

Incearca sa dai de rudele lui, poate ati avut prieteni comuni de care poti da mai usor