| Girllgirl a întrebat:

Hei TPU... as vrea sa stiu daca prezic viitorul. De multe ori imi apare ceva in minte cu ce se va intampla. De chiar foarte multe ori mi s-a intamplat asta. Sau. am visat o data ceva care chiar a devenit realitate. Va rog frumos sa-mi spuneti. Astept cat mai multe raspunsuri.

4 răspunsuri:
| Logout a răspuns:

Totul tine de iamginatie, mis e intampla si mie uneori, insa totul este doar in mintea noastra.

| Girllgirl explică (pentru Logout):

Si bunica mea prezice viitorul. Se poate sa fi mostenit de la ea? Dar. stiu ca cu totii avem un al saselea simt. Eu chiar cred ca prezic viitorul. Parintii nu ma cred.

| Bijuterii111 a răspuns:

Si eu am avut o perioada in care mi se intampla sa prezic viitorul apropiat. Daca eram intr-un cerc de prieteni stiam ce vor zice inainte sa o faca. Din pacate m-a speriat acest lucru si mi-am pierdut aceasta abilitate, insa incerc sa o redescopar. Sfatul meu e sa te bucuri de acest dar divin si sa il folosesti pentru a face bine.

| Dea_Vanachi_1999 a răspuns:

Si eu sunt ca tine, pe internet am vazut ca daca visam/prezicem si chiar se intampla, dimineata sa incercam sa ne amintim ce am prezis si sa scriem pe o foaie apoi sa mergem la doctor sai spunem. Aceste preziceri sunt create de la stres, eu la 11 ani cu stres? Doamne, ajutane sa scapam nu mai suport.