| Alle23 a întrebat:

Azi m-am intalnit cu o buna prietena din copilarie, doar ca am fost total plictisite. Vreau si eu niste idei pentru maine. Nu stiu ce sa fac cu ea. ce jocuri sa ne jucam [ cu cartile de joc de exemplu] Multumesc! [P.S. : Va rog fara jigniri]

Răspuns Câştigător
| YourDreams a răspuns:

Poi puteti sa va amintiti ce jocuri va jucati in copliarie...Matza,tupu,sareati coarda si asa va mai aduceti aminte de copilarie si radeti, puteti juca ceva pe calculator sau ceva in gen adevar si provocare sau va puteti juca cu cartile:septica, cruce, MINTI e super jocul, razboi un trilion de jocuri. Sper ca te-am ajutat FUNDA?puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Commandoo a răspuns:

Iti zic eu cauta pe youtube trucuri magice explicate si uimesteo imi dai Funda?

| sellyz a răspuns:

Jucati-va monopoli sau roata norocului.sunt niste jocuri de societate super faine de care nu o sa va plictisiti sinu conteaza ce varsta aveti. funda plz?

| o1OCXsss a răspuns:

Puteti sa va jucati ceva jocuri de masa: Remi, sah, table, moara, nu te supara frate, monopolz sau alte jocuri pe care stiti sa va jucati.
Sau puteti sa faceti activitati de vara:
1.Va jucati tenis
2.Va jucati ascunse a cu mai multi copii
3. Faceti paparuda 'Va udati cu apa'
4.Un joc numit cautarea de comori'una ascunde un obiect si alta yice cald, rece.'
5.sau puteti povestii
sau alte lucruri de vara.
Alt intermediu ar fi calculatorul
puteti sa gasiti jocuri interesante pe calculator si sa va jucati jocuri in 2.
fundaaaaa?

| sowhatt a răspuns (pentru o1OCXsss):

...le stiam si eu pe toate astea, da nu m-am gandit la ele...big grin meriti funda!

| Ladies a răspuns:

Incearca sa faceti ce faceati in copilarie, fucati rummy, etc. Tu stii mai bine ce mentalitate are prietena ta si ce ii placea sa faca. Succes!:* Sper ca te-am ajutat:**!