Un set intreg de la denim cu after shave, deodorant si gel de dus de culoare verde sau aurie.
Depinde. Si mie imi e greu cand vine vorba de tata. Cred ca tuturor ne e. Gandeste-te ce-i place mai mult.
Sunt magneti draguti la Bamboo cu diverse inscriptii, printre care si ceva cu cel mai bun tata din lume. Eu i-am luat asa ceva de ziua lui..printre altele. Si i-a placut cel mai mult. Desi e un magnet. Dar gestul a contat si a avut mare semnificatie. Conteaza semnificatia.
Eu cred ca cel mai bun cadou pe care il poate avea tatal tau este iubirea si atentia ta, dar daca vrei sa ii iei ceva material eu ti-as recomanda un set de la nivea cu gel de dul, sampon, balsam, spuma de ras etc sau un ces de mana, ceva putin mai elegant.
Sper ca te-am ajutat
Eu cred ca cadoul ideal pentru un tata este: ori ii cumperi o cana pe care sa scrie te iubesc tata, sau cel mai bun tata din lume, un tricou cu numele lui/o cana cu numele lui/o sticla de vin cu numele lui; un parfum, ori ii faci tu ceva creat de tine, o felicitare, va insemna mult deoarece e facut de tine.
BlagaAndrei întreabă: