| 19Martinel98 a întrebat:

Cat de rezistenta este cutia toracica? Ar face fata daca cineva ar incerca sa-l strapunga cu un cutit sau a unei lovituri puternice cu pumnul sau o piatra?

4 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Stai ma binisor, nu toti suntem fericiti. Toti trecem si prin greu si prin bine. De aia viata are cat de cat un nr de ani acolo, ca sa fim actori in de toate. De fapt omul isi pune singur limitari, asta e cea mai mare greseala. Trebuie sa mai ai grija si la ce iti doresti ca nu are Dzeu de unde sa ne dea de toate la toti odata. Rabdarea aduce multe. Apropo, in hobyuri nu trebuie sa devii campion la ceva. Trebuie sa accepti ca esti un om ca toti ceilalti cu minusuri si plusuri. Nu te gandi tu ca cei pe care-i pizmuiesti acum vor fi feriti de vremuri triste, poate tocmai din cauza stilului care il au vor primi necazuri. Sunt biografii cu mult mai triste ca a ta si totusi au reusit in viata. Pe viata nu esti posesor cu drepturi depline. Esti aici pentru ca ai o misiune, ti s-a dat o responsabilitate, vei avea de facut ceva la un moment dat, cineva va avea nevoie de tine.

| 19Martinel98 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Am unele limitari de care nu pot scapa. "Trebuie sa accepti ca esti un om ca toti ceilalti cu minusuri si plusuri", pai in cazul meu sunt mai multe minusuri, pe care nu le mai pot repara. Iti multumesc ca ai incercat sa ma faci sa ma simt mai bine, dar as aprecia mai mult daca mi-ai raspunde strict legat de intrebarea mea. happy

| christall a răspuns:

Nu este rezistenta. De aceea avem coastele, sa protejeze organele interne.

| 19Martinel98 explică (pentru christall):

La coaste si stern ma refeream daca sunt rezistente la acele lovituri