Ti-am zis sa nu mai semnalezi ca esti prost. Pastreaza pentru tine. E clar ca nu intelegi multe lucruri. Eu sa fiu baiat finut si o sa ti le explic, sper doar sa nu iti intre pe o ureche si sa iti iasa pe alta ca atunci e timp pierdut pentru mine.
1. Insusi vaccinul este boala. FALS. Vaccinurile pe baza de arn messagenr nu introduc virusul in corp, iar cele clasice introduc virus inactiv, deci nicio legatura cu boala.
2. Nu mor 25 % din cei vaccinati, cred ca asta e evident si clar, nu mai merita nicio discutie.
3. Trebuie sa ai un gram de creieri sa stii ca nu e cazul sa compari Nurofenul cu un vaccin impotriva unui virus.
4. scopul vaccinului este acela de a iti antrena corpul sa lupte cu virusul. De aici si apar reactiile adverse care in peste 99% din cazuri sunt reactii care trec in 2-3 zile fara urmari pentru organism.
5. Pentru ca e deja studiat ca anticorpii generati de vaccin sunt mai puternici decat cei generati de boala iar combinati iti ofera o protectie si mai mare.
6. Asta cu "de ce mai ești obligat să porți masca" denota clar faptul ca tu nu ai inteles cum functioneaza vaccinul si care e scopul lui.
E destul de clar ca vaccinul nu te opreste de la a te infecta si a transimite mai departe. Rolul vaccinului e sa faca organismul tau sa treaca mult mai usor peste boala.
Ai priceput acum niste lucruri pe care nu le ai inteles si le ai comentata aiurea?
Da da ma bucur, daca nu iti recomanda sa te abtii in continuare de la comentarii pe subiecte pe care nu le intelegi.
Nu mai discut cu neofiti. Daca nici atata n-ai inteles ca infimitatea de cazuri prezentata la TV nu poate defini efectele vaccinului. Chiar nu pricepi ca aceste cazuri prezentate sunt infime fata de cei care s-au vaccinat?
Cand afirmi ca: "Majoritatea oamenilor care își fac vaccinul, au probleme de pe urma lui." esti un mare idiot. Am crezut ca esti numai lipsit de cunostinte, dar esti si prost.
Sa stii ca eu am stat de vorba cu acesti vecini si asta mi-au spus.
Asa ca nu-mi mai scrie despre prostiile tale din cap.
Imi place raspunsul dat si il sustin. Dar nu cred ca-l pricepe.
Totusi felicitari!
AvalohAlyn întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: