Nu stiu ce se intampla cu yahoo, ieri cand am intrat am gasit toate contactele mele sterse, si parola nu avea cum sa o afle nimeni, e imposibil, toata lumea se vaita ca yahoo are probleme...
Care dan?
Eu?
Da, tu. De ce ești supărat?
Nu suntSunt onorat ca sunt pomenit de o fata frumoasa ca tine:X
Da, tu.
Da
Și eu. Tu câți ani ai?
Nu imi ascund data de nastereAm 12 ani tu?
Roșesc.
Pei de ce? Zi liber
Cati ani ai? Si imi accepti cererea de prietenie?
N mai apare ce spui.
Îmi placi.
Oricând.
Si tu imi placiAm intrebat cati ani ai tu?
Si u la fel Auzi ai ID de Messenger sa mai vorbim?
12 ani.
Imi dai ID-u tau?
Nu mai apare ce spui.
Baga ID danilo_danilo18 si sa vorbim. Cauta la mine la raspunsuri.
Eu am 12 ani.
Am 12 ani, dar nu apare ce ai mai scris.
Nu am, scuze. Dar poate te ajut cu o întrebare.
Nu prea știu.
Adică adresa de E-mail?
Da adresa de e-mail sa vorbim. a mea este danilo_danilo18 i putem sa vrobim.
Pe bune că aș vrea dar mama a zis că dacăfac asta îmi confiscă leptopul pentru 6 săptămâni, și nu avem calculator. Cred că trebuie să vorbim pe TPU.
Dacă vrei adresa, jură că îmi ești prieten adevărat.
Jur ca iti sunt prieten adevarat.
Ok, nicodim_iulia89@yahoo.com.
Este nicodim_iulia89@yahoo.com. Trimite o felicitare.
Mai auzit?
Glumesc.
Glumesc la adresă.
Mi-am dat seamaNici nu-i validaDaca vrei sa-mi pierd doar timpul sa iti trimit un e-mail la o adresa invalida mai bine lasa-ma in pace
Ok.
Daca,,,, mie imi place de tine si tu ai zis ca iti plac pei atunci nu ma mintii si daca vrei sa fii cu mine ok, da asa?
NU te inteleg. Nu imi apare ce spui dau la tine pe raspunsuri.Mai bine da-mi ID sa vorbim sau daca n-ai nu ma mintii
Bine, te las în pace, și nu mai vin pe TPU.
Hai pa, sa nu te mai vad pe TPU in viata mea. Adio fetito
Îmi pare rău.
Trebuie sa astepti 12 ore findca exista spa-meri care incearca sa sparga parola. Scrie acolo De ce trebuie sa stept? Asteapta 12 ore si incearca sat-i amintesti intrebariile secrete.
Ești ok?
Mai exact de ce?
De cine?
Acelasi lucru am patit si eu ca tine tot ieri, fix asa imi zicea si mie sa revin pe 21 august dupa ora 14 ca sa imi schimb parola cu intrebarile secrete si am revenit dupa si a mers si am shcimbat parola cu intrebarile secrete, tu ai rezolvat problema?
Pai cand ti-ai facut contul pe yahoo ti-au dat niste intrebari secrete cu intrebarile acelea dupa ce ai asteptat alea 12 ore intri dai la schimbarea parolei bagi acolo intrebarile secrete si id-ul este deblocat!
Pei nu poate nu intelegi ca ai trecut 12 ore si nu mai poate cineva l-a blocat acolo.
Poate cineva iti stie parola sti ce trebuie sa faci, trebuie sa raspunzi la cele 2 intrebari si vei scapa, ori tiai uitat parola