Să-ți spun o poveste: am un laptop, iar într-o zi acest laptop mergea foarte greu, extraordinar de greu și se bloca deseori. Mă gândeam că nu are viruși, că este laptop-ul de vină, că e prea ieftin. Și l-am dus la un om priceput în calculatoare, și ghici ce mi-a spus: „Laptop-ul e plin de viruși! Trebuie să-ți reinstalez windows-ul!", și mi l-a instalat. Acum laptop-ul merge perfect! E de o mie de ori mai rapid decât era înainte, plus că nu se mai blochează!
Din această poveste, vreau să-ți spun să-ți duci calculatorul la un om priceput, care să-ți spună care e treaba, și de ce merge greu!
Eu schimb windowsu odata la 2 luni abia sapt trecuta l-am schimbat si e xp
1.Poate este din cauza windowsului
2.Defragmenteazal Start->(All) Programs-> Accessories -> System Tools -> Disk Defragmenter Alegi partitia pe C ca sa o defragmentezi.Analizeaza spatiul castigat printr-o eventuala Defragmentare facand click pe "Analyze
3.Sterge programele, jocurile care nu ti le trebuie poate sa fie si din cauza asta.
Poate fi de la un windows, ori sa fie prea incarcat (nu ai memorie suficienta). Cati rami ai?
2gb
Paote fi si de la net sau placa de baza ori sursa... sau doamne fereste placutele de rami sa fie unele stricate!
Era de la virusi nu era antivirusul bun si am luat altu nod32 i-am dat scan si era plin
Degeaba is noi piesele daca nu sunt bune si poti incerca sa reinstalezi windows sau sa cureti ( C) sau (D) unde il ai sa fie cat mai liber si incerca sa ai desktopul cat mai liber
Anonimu222222 întreabă:
Dhhyyyy întreabă: