Nu prea are cum sa afle parerea mea pentru ca nu exista un istoric in orasul cutare a amanetat cutare si in judetul x a amanetat y.
Nu e bine ceea ce vrei sa faci, nu stiu daca are cum sa afle dar este furt si mama ta cand va vedea ca a disparut acel inel, lantisor etc ar putea merge la politie si ai putea fi aflat.
Tocmai am zis ca nu vreau sa fac asta, wtf! Intreb pentru cineva care a făcut ceva asemanator si ii e teama sa nu se afle.
Asta voia si el sa afle, daca se poate afla.
Nu prea are cum sa afle parerea mea pentru ca nu exista un istoric in orasul cutare a amanetat cutare si in judetul x a amanetat y.
Cel mai bine sa nu faci asa ceva, mama ta te poate intreba unde ste acel inel daca il va cauta in sertarul sau in locul unde stia ca l a pus, asta se numeste furt daca i ei ceva de la mama ta fara sa o intrebi fara sa i ceri ei acel inel sau ce vrei tu sa cumperi, si la amanet i ti cere adresaa din buletin si numar de telefon si amanetul pune comision pe zi daca depăsesti termenul lor de plată, si daca numai poti platii banii ca sa scoti inelul o sa il pierzi.
Eu am dat doar un exemplu, nu ca as face asta. Daca poate afla ea cerand informatii cumva pe undeva.