| Anonimous071196 a întrebat:

Hei, TPU!
O intrebare am, poate voi stiti.

Daca iau un lucru si il dau in amanet, o alta persoana, neștiind amanetul sau alte chestii, pot afla ce am facut printr-un istoric sau act ceva?
Gen iau de la mama un inel, il dau la amanet in alt oras, mama poate afla cumva?
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu prea are cum sa afle parerea mea pentru ca nu exista un istoric in orasul cutare a amanetat cutare si in judetul x a amanetat y.

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu e bine ceea ce vrei sa faci, nu stiu daca are cum sa afle dar este furt si mama ta cand va vedea ca a disparut acel inel, lantisor etc ar putea merge la politie si ai putea fi aflat.

| Anonimous071196 explică (pentru Simpatic):

Tocmai am zis ca nu vreau sa fac asta, wtf! Intreb pentru cineva care a făcut ceva asemanator si ii e teama sa nu se afle.

| Anonimous071196 explică (pentru Simpatic):

Asta voia si el sa afle, daca se poate afla.

| Simpatic a răspuns (pentru Anonimous071196):

Nu prea are cum sa afle parerea mea pentru ca nu exista un istoric in orasul cutare a amanetat cutare si in judetul x a amanetat y.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine sa nu faci asa ceva, mama ta te poate intreba unde ste acel inel daca il va cauta in sertarul sau in locul unde stia ca l a pus, asta se numeste furt daca i ei ceva de la mama ta fara sa o intrebi fara sa i ceri ei acel inel sau ce vrei tu sa cumperi, si la amanet i ti cere adresaa din buletin si numar de telefon si amanetul pune comision pe zi daca depăsesti termenul lor de plată, si daca numai poti platii banii ca sa scoti inelul o sa il pierzi.

| Anonimous071196 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu am dat doar un exemplu, nu ca as face asta. Daca poate afla ea cerand informatii cumva pe undeva.