| luisa6 a întrebat:

Hei TPU, păţeşti ceva dacă nu plăteşti facura la avon?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, se pun penalizari pe zi, iar daca nu plătesti si se adună acolo suma ei au datele tale de contact telefon adresa si vin acasa la tine si i ti ia lucruri din casa sa acopere datoria, telefonul, laptop tv, asta vrei? Ce sumă ai de plkătit si de ce nu plătesti?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Traiesti in filme. Iti ia pe naiba. 380 de lei am la Avon de 3 ani

| luisa6 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am mai făcut odată o comandă de 2 milioane şi n-am plătit nimic şi am primit o groază de plicuri şi n-am păţit nimic, asta s-a întâmplat acum 2 ani

| MeMe123 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Te pupa in dos nu au ce sa iti faca decat sa iti puna penalizari peste penalizari iar apoi se deschide dosar in instanta. nu vine nimeni sa iti ia caii de la bicicleta, nu mai mancati rahat aiurea daca nu stiti despre ce vorbiti.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa vezi ce misto este cand ajungi adult si mergi la banca sa-ti iei un imprumut bancar sau un credit card si iti este refuzat, din cauza ca esti listata pe lista neagra, a celor rai platnici si neseriosi.
Sa vezi atunci ce vei rade, ca ai de platit de 3-4 ori suma care nu o platesti azi, ca vine cu penalizari si alte comisioane.
Ai tras o teapa, viata se intoarce si-ti trage doua!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu ce crezi? Normal ca pățești ceva... E inselatorie si furt la urma urmei

| sierra1 a răspuns:

Obrăjorii s-ar putea să aibă de suferit (crapă in situații delicate)

| luisa6 explică (pentru sierra1):

Ţi s-a întâmplat ţie?

| sierra1 a răspuns (pentru luisa6):

Cred că e vorba de finețea lui aici (cine il are așa pățește)

| Wr3nch a răspuns:

Hmm. Probabil dorinta lor de a recupera bani depinde daca ai comandat de pe site sau esti agent de-al lor dar da. O sa puna intai penalizari si la un moment dat trimit o firma de recuperare creante. Daca nu ai bani cand vin aia se intampla ce a zis CristiDinBucurestilaughing Sgatul meu e sa suni la la ei si sa ceri esalonarea in rate daca nu ai bani.

| JicaContra a răspuns:

CristiDinBucuresti exagereaza serios, ca, ce spune el sa se intample, trebuie sa te dea in judecata si sa obtina o hotarare definitiva si irevocabila de executare silita, iar pentru o factura de cateva sute de lei, putin probabil sa se chinuie

TOTUSI, or sa te puna pe lista neagra si nu o sa poti sa mai cumperi de la ei, posibil doar cu banii inainte! (spun posibil, NU stiu sigur)

SA MOARA CORONAVIRUSUL!winking

| Marius22222222222 a răspuns:

Exact ca la abbonament la Orange. Numai gura de ei da nu au ce iti face.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Marius22222222222):

Asa crezi?

| Marius22222222222 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da. Nu MI-au facut absolut nimic

| luisa6 explică:

Aveam 2 miloane

Întrebări similare