Intri pe Facebook -> Click dreapta sus Account(Cont) -> Account Settings(SSetarile contului) -> O sa iti apara o lista cu mai multe informatii printre care si Password ( sau parola), iar in rreapta ei change (sau schimba)-> Click pe change si completezi cu informatiile pe care ti le cere( Parola veche si parola noua) ->Click Change password( Schimba parola)
Inti pe facebook, în dreapta sus ai Contul meu, apeşi acolo, apoi mergi la Setările contului. A patra opţiune e Parolă. În dreapta ai Schimbă setările. Apeşi acolo, apoi la Current password bagi parola actuală şi la Parolă nouă aia nouă şi la Confirmă parola asemenea. Apoi dai Salvează modificările. Gata! Baftă!
Sus in dreapta la Account
Account Settings
Indreptul la PASSWORD este buton "change"\
Succes
Intri pe facebook. dai click pe contul meu, setarile contului. si acolo unde scrie parola, dai schimba. :*
Dai la contul meu...dpa accea la setarile contului.si iti da sa schimbi parola.
Stii ca la faceboook in dreapta-sus iti apare o bara cu : 'Acasa', 'Profil', 'Cauta prieteni', 'Contul meu'. Dai clik pe 'Contul meu' si o sa-ti apara un fel de lista. Pe lista aia trebuie. sa-ti apara 'Setarile Contului'. Dai clik pe aia. Apoi te duce la o pagina pe care o sa-ti apara: 'Nume', 'Nume de utilizator', 'E-mail', 'Parola'... Langa 'Parola' o sa-ti apara 'schimba'. Dai clik pe 'schimba' si de mai incolo te descurci Noroc!
Funda?
Sper ca o sa gasesti raspunsurile la intrebare aici http://pw2.ro/454 Eu iti urez bafta!
Da-i pe account > account settings > Password > si scrii parola veche, cea noua si inca o data cea noua.
Sal...intri la "Contul meu" sau daca ai in engleza la My account si dar pe Setarile contului (a2-a optiune) si iti apare pe tot ecranul optiuni si dai pe Parola sau in engleza Password si dai schimba sau in engleza change si iti pui parola veche si parola noua si confirmarea acesteia... FunDiTssa?
Pai e simplu. apesi la contul meu. [mentionez ca am facebook'u pe romana] apoi setarile contului [account settings] si apoi ai acolo mai multe variante. alegi varianta "parola" si dai schimba. funda?
Pai daca te uiti in dreapta paginii sus vezi ca scrie account si dai acolo si iti apare o lista si in lista aia scrie edit friends, use facebook as page etc.Si uh trebuie sa dai pe account setting si scrie acolo password. Fundita?
Pai pentru inceput pe CONTUL MEU, apoi SETARILE CONTULUI si acolo iti va aparea parola dai click.scrie:parola veche, parola noua, confirm parola.