| DarknessAngel a întrebat:

S-au afisat rezultatele la repartizarea computerizata pe edu. M-am cautat printre colegi pentru a afla unde am fost repartizata si am constatat ca nu eram nicaieri. M-am cautat si pe lista nerepartizatilor si nu eram nici acolo. Am cautat pe lista cu scoala mea si nu m-am gasit nicaieri. Ce pot sa fac?
Tin sa mentionez ca media mea nu a fost atat de mica(8.72) incat sa nu intru la nici un liceu de pe lista optiunilor puse de mine care au fost in numar de 15. O colega de-a mea a intrat la un liceu pe care l-am pus si eu pe lista si a avut o medie mai mica ca a mea.

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Adreseaza-te maine dimineata directorului scolii.Nu amana.

| Ceriik a răspuns:

La un numar de 15 optiuni nu aveai cum sa nu intri deci mergi la scoala cel mai sigur insa nu conteaza ca acea colega avea media mai mica si a intrat.Sistemul este unul destul de complicat...

| claudinho18 a răspuns:

Nu stiu de ce nu esti nici la repartizati nici la nerepartizati, am mai intalnit pe cineva.La un numar de 15 optiuni nu aveai cum sa nu intri deci mergi la scoala cel mai sigur insa nu conteaza ca acea colega avea media mai mica si a intrat.Sistemul este unul destul de complicat ...se iau mai intai cei care au pus ca prima optiune un anumit liceu. Apoi la acelasi liceu se iau si cei care au pus ca optiunea 2, asta daca mai sunt locuri. Uite un exemplu: tu ai pus liceul x ca a doua optiune, ultima medie de intrare a fost 7 sa zic.Au intrat aici cei care au pus liceul x pe prima pozitie, iar daca s-au ocupat toate locurile de acolo tu cu medie mai mare decat multi dintre ei nu intri.La 15 nu cred ca se pune problema sa nu intri undeva.

| HappyBoyColl a răspuns:

Ce poti face e sa te duci la scoala sa ceri explicatii la director sau sa mai cauti. Sper sa ai bafta!