Cred ca India. Imi place foarte mult tara aceasta pentru cultura si religia lor, pentru felul in care stiu sa dea magie si celui mai marunt lucru, pentru atitudinea pozitiva a oamenilor si pentru modul lor liber de a se exprima. Sper ca acest lucru sa nu rmana doar o dorinta pe viitor Frumoasa intrebare
Paiii... japonia pentru ca ador acea tara si as vrea sa ma plimb prin sutele de magazine cu haine gen harajuku si as vrea sa vad diferenta dintre romani si japonezi >
Nu am neaparat un oras sau o tara anume.Eu as merge undeva pe o insula exotica sa scap putin de Romania dar cu siguranta nu m-as stabili acolo deoarece nicaieri nu-i ca acasa.
Coreea-seul
sau
Spania-Barcelona
sau
Japonia-tokio
dar de preferabil prima varianta:X
Pai as alege ca si tara America si Japonia. Iar ca oras Tokyo, New York sau Los Angeles.
Buna DeEa! dupa parerea mea, eu as alege intre Germania(orice oras este bun) sau America De Nord(Chicago.eu prefer acest oras pentru ca si unchii mei stau acolo, dar in primul rand e super tare si poti invata engleza usor)! Bafta!
Sunt foarte multe locuri unde m-as duce sa locuiesc cu drag dar daca ar fi sa aleg as alege Statele Unite - New York.
Lauraaxx întreabă:
Michelle_5585 întreabă: