| MadalinaMada1993 a întrebat:

Hei TpU! VREAU NEAPARAT SA SLABESC 10 kg! Am 1.69 inaltime si 63 kg si vreau sa ajung la 53-52 kg! Vreo dieta?

6 răspunsuri:
| Adde2 a răspuns:

Pai. poti manca aperitive, salata sau eu in locul tau as bea limonada sau ceva cu lamaie. Ti-as mai sugera si ceva sport (mers cu rolele, bicicleta, alergat sau poti chiar sa iesi la plimbare cat mai des) Daca ti-am fost de ajutor, funda happy

| Marius_Spataru_1985 a răspuns:

Iti recomand multa miscare, la greutatea ta nu poti face mult, dar incearca sa mergi pe jos cat mai mult, elimina tot ce este acidulat din alimentatia ta si nu te infometa, insa nu manca mai tarziu de 7 seara ultima masa. Nu o sa fie imediata schimbarea dar cam in 2-3 luni o sa reusesti sa ajungi la greutatea care o doresti. Ca putin ajutor mergi la magazinele naturiste si cauta niste pastile cu crom, ele iti inhiba pofta de dulciuri, sunt cam 20 de lei un tub de 30 pastile, se iau 3 pe zi.

| MMihai a răspuns:

Nu trebuie să slăbești așa mult.
Vorbește și cu niște medici!
Consumă multe verzături (salată, spanac, lobodă, etc ), multe legume, și multe fructe și murături.
Deci nici un fel de dietă!
Nici un fel de porcărie de slăbit!

Hrană normală dar cu preponderență alimente cu aport caloric mai mic, și atât.

| A0kAnGeL a răspuns:

In primul rand trebuie sa renunti la anumite alimente cum ar fi painea de orice fel (poti manca doar in cantitati mici ) si la prajeli cel mai important, apoi trebuie sa faci mult sport, cel mai bine ar fi sa alergi foarte mult si putina gimnastica nu ar strica. Totusi mai trebuie ceva... atunci cand iei masa incearca sa nu mananci cat mancai de obicei la o masa, incearca sa te infometezi astfel corpul nu mai are suficiente substante nutritive si topeste grasimea de pe corp. Sper ca te-am ajutat! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca fructe si legume.
-mergi cu bicicleta
-alearga
-mergi la fitness

| pietrean a răspuns:

Nu te infometa! Miscare multa:mers in pas vioi cate 30 min de doua ori pe zi.Lichide:2 l pe zi, ceaiuri, sucuri naturale de legume, fructe, nu in cutiile din comert.Paine cat mai putina(sau deloc) si nu alba, ci integrala cu tarate.Lapte si iaurt degresate cu cereale fara zahar(tarate, porumb, ovaz). Supe pasate, ciorbe din legume, poate chiar acrite cu bors de tarate.Gratar din piept de pui,peste, alaturi de legume fierte(nu cartof, poate copt) impreuna cu salate(salata verde+ceapa verde+ridichi rosii sau castravete, morcov ras+radacina telina rasa+mar ras). Daca vrei sa intrebi ceva, intreaba-ma! Totusi la inaltimea asta, vrei cam mult sa slabesti. Poate un minim de 56-58kg,ar de ajuns! Doina