anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa am si eu unghii mai mari crying.
dar le rod
freo solutie?

Răspuns Câştigător
| Teresa9990 a răspuns:

Buna...vezi ca exista un lac de unghii la flormar este foarte bun. Este impotriva roaderii unghiilor are un gust amar si este un lac obisnuit ca culoare.

Cum sa nu-ti mai rozi unghiile
La cea mai mica neliniste iti rozi unghiile, dar nu poti renunta la acest tic? Iata cateva trucuri prin care poti scapa de neplacutul gest de a-ti roade unghiile:
Oja amara: este la fel ca o oja obisnuita numai ca are un gust dezgustator. Acest produs se gaseste la farmacie.
Unghii false : mergi intr-un salon de infrumusetare si opteaza pentru cea mai speciala manichiura. Cu siguranta nu te vei atinge de unghiile false cand vei vedea cat de bine arata si cat de mult au costat.
Pansament: daca ai doar anumite unghii pe care le rozi

9 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Pentru a-ti creste unghiile mai repede ungele cu zeama de lamaie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am avut aceeasi problema.incearca sa iti co o oja speciala.este foarte amara si nu mai ai cum sa ti le rozi.e ca un lac te unghii("bite x" e foarte buna).sau daca esti destul de mare poti sa iti pui ungjii false pentru o perioada si cand o sa vrei sa ti le rozi nu o sa ai cum. sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri :*

| Alphabeat a răspuns:

@Kiiddaa +AnonimaBaa sunteti 2 cateluse laughing. Glumesc, Anonima, eu zic sa faci ce face si Kiiddaa

| Adytzzuy a răspuns:

Raspunsul tau aici. datile cu dero asa o sa simti gustul si nu o sa le mai roziwinking

| anonim_4396 explică (pentru Adytzzuy):

MDA....de ce mi te dao tu cu ''deroro''? raised eyebrows
Inteligent raspuns. laughing

| Kiiddaa a răspuns:

Heii.paii asa suunt si euu. desii tot ziic.'' acum le las. le lass'laughing ma enervezz si le rodsmug Si mi-am pus unghii din gel. foarte micii. smug si acum nu maii rodbig grin

| Diana4Flore a răspuns:

Pune-ti unghii cu gel.Adica false

| Pitiqtza_Dede_1991 a răspuns:

Ulei de ricin, pentru ca este amar si te impiedica sa le rozi, dar in acelasi timp ajuta si la crestrea si intarirea lor.