| RaduGavrila a întrebat:

Vreau sa editez o poza. Pun o fotografie cu mine si sa aiba rama de 8 martie. Cum pot sa o editez? Fundaa! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| kar1GaNNN a răspuns:

Http://www.loxodonta.ro/personalizare/8_Martie_293
Funda? :))) uite aici.

4 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Www.pizap.com intri aici dai edit photo, upload, pui fotografia si ii pui o rama cgasesti undeva acolo Rame! Funda?

| RaduGavrila explică (pentru kar1GaNNN):

Nu am gasit rama de 8 martie

| AlexBot a răspuns:

Pai,poti sa dai la,, paint'' care este la accesorii in start menu.Deschizi paint apoi dai click dreapta pe poza si apoi dai pe copy.Dai click dreapta in locul alb din paint si dai pe paste si iti va aparea poza acolo si de colo poti sa o editezi cum vrei tuwinking.Sau poti sa-ti descarci programul photoshop cs5 si pui poza acolo si o editezi acolo

| paininmysoul a răspuns:

Cum poți să o editezi? sau unde o editezi?
Okeii.Deci dacă intrii untr-un site de edit respectiv se găsesc efecte cu anumite sarbatori si diverse stikere, rame, text etc.
Eu doar pot sa iti sugerez niste site-uri unde la sigur vei gasi aceste rame-picadillo.com
fotor.com
http://www.befunky.com/
Dar daca inca nu a aparut acum va aparea peste 1 zi sau 2 :))
Sper că te-am ajutat! Dar ca să pui rama!
1)adugi poza
2)dai la rame
3)alegi modelul dorit si apesi pe el si automat poza este pusa in ramă!

Este foarte simplu. Dacă ai Photoshop Portable intrii pe devian.art si la search scrii "Woman's Day frame" sau "Spring frame" si le dowlandezi.Si apoi dupa ce adaugi poza la Photo. Port. adaugi si rama si gata :DD

Sper ca ti-am fost de ajutor...
fundăăă*