Buna!
Si mie de cate ori imi e rau, nu pot manca nimic si nici sa beau, ca dau tot afara. Am avut de curand o asemenea intamplare, cand mi-a fost rau seara si noaptea nu am reusit sa dorm din cauza ca ma miscam si imi venea sa vars.
A doua zi, desi nu mai varsam, nu mi-a trebuit sa mananc absolut nimic, nici macar apa. dar m-am facut bine intr-un final.
Dar totusi cel mai bine e sa vizitezi un medic! bafta.
În cât timp te-ai făcut bine.Așa mi s-a întâmplat și mie ieri seară nu puteam să dorm fiindcă dacă mă mișcam vomitam
Ai mei zic că e de la soare și că în urmă cu 2 zile am fost la olteț și am intrat îmbrăcată și m-am udat din cap până în picioare.
Ai luat pastile?
Este posibil sa fie mancat ceva ce nu iti e bine sau alterat si de la asta sa ai aceste probleme sau poate ai ceva probleme cu fierea.cel mai bine e sa mergi la un doctor si sa nu stai asa.el iti va spune ce ai si iti va da un tratament potrivit pentru tine.insanatosire grabnica!
Sincer nu stiu ce sa iti spun, nu ma pricep si nu vreau sa iti spun ceva gresit dar iti recomand sa te duci la medic sa te consulte.
PrintesikaDiva întreabă: