anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU. Ofer funda! :d Doresc sa dau update la messenger [am versiunea 10.0] si windows XP. Am vazut la cei care au 11.5 ca in bara de jos de la start, toate contactele sunt "intrunul" iar versiunea veche are fiecare contact in parte ca un fisier deschis nou. Daca am XP si contactele mele se vor face doar "ca un fisier"? In rest, sunt diferente de aspect intre versiuni? Multumesc frumos! big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De aspect, nu. Dar iata o facilitate interesanta:
- conversatii in tab-uri asta insemnand ca toate conversatiile vor fi grupate intr-o singura fereastra si vom putea comuta intre prietenii cu care chat-uim pe Yahoo Messenger folosind tab-urile. Putem oricand sa separam conversatiile astfel incat fiecare conversatie sa fie in propria sa fereastra iar daca ne razgandim putem sa regrupam conversatiile in tab-uri.
Descarca-l cu incredere, eu il am chiar de la inceput.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru funda. Se pare ca raspunsul meu te-a convis ca e buna ultima versiune. Sa o folosesti cu spor!

3 răspunsuri:
| Flaviucu a răspuns:

Descarca Yahoo Messenger 11.5 si o sa ai si tu la fel, nu conteaza ce Windows ai.

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna!

Mergi pe google si iti downloadezu Messenger 11.5 si gata o sa se faca cum avem noi. Windowsul nu conteaza, si eu mi l-am schimbat de curand si messengerul la fel a ramas.

Succes