Salut.
Poti aplica pe fata o felie de cartof crud.
Foarte eficient este o masca cu bicarbonat de sodiu amestecat cu apă, bicarbonatul de sodiu devine o pastă ce te poate ajuta să scapi în mod natural de coşuri.
Ceai de mentă. Poti aplica pe fata inuzia de menta.
Poti aplica otet cu sare 5 minute, după care spălă-ţi faţa cu apă rece.
Sau poti bate un galbenus de ou si aplica pe fata ca o masca. dupa ce se usuca stai asa 10 minute si apoi clateste cu apa calda=acest tratament poate avea efevt daca il golosesti repetat cam o saptamana.
Succes.
Sper ca te-am ajutat.
Poti incerca sa te dai pe fata cu banalul bicarbonat de sodiu.
Iti pui pe o farfurie pui niste apa amesteci intrucat sa devina un fel de crema apoi o aplici pe fata, o lasi vreo 15 minute si repeti asta ziua urmatoare iar cosurile dispar.
Hei, păi depinde ce ai în casă să îţi dai eu când am avut aşa am încercat masca cu gălbenuş de ou, câteodată coşurile au fost foarte mari şi m-am dat cu pastă de dinţi pe ele ( că să le usuce ), sau dacă ai cutaden ar fi cel mai bun :* usucă imediat coşurile.
Şi hei mai bine nu ai încerca să le storci pentru că se vor înroşii mai rău x_x şi se vor face şi mai mari :* pup.
Sapun dove, 1/4 crema hidratanta. Se aplica cu o pensula groasa de machiaj de fata cu apa calda si se indeparteaza tot cu aceeazi pensula umezita in apa rece (dimineata, pranz, seara) funda :*
alma200033 întreabă: