Poti face rezervare la o sala de restaurant sau poti face comanda la domiciliu, printr-o firma de cathering.
In ambele cazuri, la rezervare va trebui sa ai pregatiti banii de avans, pana la 50% din pretul final calculat.
Meniul cumanzi tu, iar ei calculeaza nota de plata totala.
Tu ai scris idei invers? Iedi? Fructe de mare? Ai bani multi, daca da, poti include multe specialitați si trufandale in meniu, bufet suedez doar cu dulciuri si fructe? Poate invitatii vor sa guste si mincare sandwichuri, o gustare aperitive.
Scuza-ma,mai greseste omul...
Nu este vorba de bani, nu ar trebui sa te intereseze asta, am cerut doar niste idei, si nu; nici vorba de sandwichuri pe bufet...
Dulciuri, fructe si fantana de ciocolata
Cînd am zis ai bani multi mă refeream strict la un buget alocat acestui eveniment majoratul, deci nu sunt interesat ce si câti bani ai tu personal sau ai tăi, sper ca intelegi acest lucru.