1. Cauta-i numarul pe Google, il vei gasi intr-un fel de carte de telefon on-line, dar nu ii va fi trecut numele. Poti da click pe numar si sa vezi daca a mai deranjat si pe altcineva, sau ce comentari are la numarul de telefon (pe mine m-a ajutat foarte mult metoda asta).
2. Intreaba-i pe toti prietenii tai daca au numarul in agenda.
3. Daca vrei sa scapi de el iti spun o metoda sufer eficienta. Raspunde-i si apoi da telefonul pe "Microfon oprit" ca sa nu mai auda nimic. Dupa 2-3 apeluri de genul asta se da batut.
Succes :*
Nu se poate afla decat de la operatorul de telefonie a acelei persoane, daca are abonament. Oricum operatorii nu dau datele persoanale oricui, ci numai la cererea Parchetului ori instantelor de judecata. Daca are cartela prepay nu poti afla. Numai bine!
Daca esti pe Orange suna la servici clienti le spui problema dai acel nr de tel si te ajuta cu informatii
Cel mai simplu este sa te duci la asistenta Orange/Vodafone/ Cosmote ( de unde ai achizitionat telefonul si abonamentul/cartela) si sa le spui despre aceasta problema. Si eu am avut o problema similara si asa stiu ca a rezolvat-o tatal meu. Mult succes
AlexMaftei2001 întreabă: