Foloseste CCleaner. Am folosit pentru pc-ul cuiva si :O :O :O :O :O :O :O :O :O... :O :O :O avea fisiere temporare/internet cache, history, chestii din astea (la un browser) de aproape 10GB, e GB, nu greseala. Cum zmeu sa va mearga?
Nu cred ca ai chiar atat ca ti-e instalat recent, cat de cat, dar...
Chrome merge cel mai bine, doar sa folosesti ce ziceam, macar la cateva zile.
Thank u man, dar folosesc CC Cleaner zilnic, chiar si de 2-3 ori pe zi, mai ales cand ma pregatesc sa ma joc, dupa ce ies din toate aplicatiile.Smecher si bine gandit CC Cleaner-ul asta.Dar nu e de la chestia asta..cine stie de la ce o fii, descopar eu pana la urma!
Reinstaleaza-ti Chrome-icul, el n-are nevoie de Adobe flash player, si la CCleaner nu stiu daca ai mai bifat ceva pe acolo... eu am lasat doar saved passwords si cookie-urile de care am nevoie le-am pus la keep (options --> cookies, l-am ales si am dat pe sageata dreapta)
Am avut Google Chrome, am fost foarte multumit de el, pana acum vreo 2saptamani,cand a inceput sa faca figuri,nu imi mai mergea youtube deloc,adica cu mare lag se misca, si in site-uri abia se incarca, l-am dezinstalat, si am instalat Opera, si e mult mai bine...as mai face o incercare sa il iau iarasi, sa il instalez, poate si-o fi revenit. Aveam si Mozzila Firefox, si el avea aceeasi problema ca si Chrome-ul.In fine, am rezolvat cat de cat, dar sa vad cu youtube-ul asta, ca ma enerveaza la culme, dar vad eu ce fac! Mersi!