| Raya_9247 a întrebat:

Hello! i'm new here...so... care-i faza cu "funda"?

Răspuns Câştigător
| yumeee a răspuns:

Bună şi bine ai venit big grin.
Fundiţa = Chestia aia făcută iniţial de creatorii TPU pentru ca, cel care pune o întrebare, să o "acorde" celui mai folositor răspuns.
Acum a ajuns o porcărie, un fel de "comment pe hi5", o chestie fără folos pe care o cerşesc toţi distruşii. O să vezi după câteva săptămâni, TPU e plin de deştepţi care cerşesc nenorocita aia de fundiţă de parcă ar fi de mâncare. Eu când am intrat în comunitatea TPU am crezut că fundiţele alea pot fi schimbate în bani. rolling eyes Mare dezamăgire sad.

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Salut! Funda este un fel de rasplata pentru cel ce te-a ajutat. Daca la magazin platesti o anumita suma de bani pentru un anumit obiect, aici "platesti" o funda pentru un anumit raspuns, eventual corect.
O zi buna! happy

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Pai daca raspunzi corect si inteligent la o intrebare pusa de niste copii... si daca le place raspunsul tau poti primi funda. cand vei avea peste 100 de funda si multe raspunsuri la intrebari vei deveni EXPERT TPU si daca ai sansa sa fii logat de mai bine de un an poti deveni si USER-UL ANULUI.

cum pui o intrebare? cred ca stii... big grin

daca eu raspund sincer inteligent si corect la intrebarea ta tu imi poti da funda. cum? e simplu!
1. dai la "intrebarile mele"
2. dai click pe aceasta intrebare
3. vezi raspunsul meu
4. langa raspunsul meu este o funda gri-alb
5. daca vrei sa imi dai funda. dai click pe acea funda gri-alb si se va colora in portocaliu
6. bafta in continuare pe TPU (toti pentru unul)

with pleasure bye-bye happy

| AnnaMariaaa a răspuns:

Atunci cand iti place raspunsul sau raspunsul care ti la dat o persona este bun si te ajuta in partea dreapta jos este o funda dai click pe ea si asta insemna ca ai desemnat raspunsul castigator.

| Destiny_3688 a răspuns:

Foundation is like a reward online and say they know Raya, I've been on sites like that, and my fans to know.

| Raya_9247 explică:

Multumesc !

Întrebări similare