| akon100 a întrebat:

Hello TPU. As avea nevoie de o parere in legatura cu o imprimanta. Imi poate recomanda cineva una care are tusuri care se pot schimba si sa nu fie prea scumpe?
Multumesc

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Fie cu laser, fie printezi in oras/la prieteni. Cu jet de cerneala te costa de citeva ori mai scump decit la un centru de copiere/printare din oras.
P.S. Nu vorbesc din auzite, am o multifunctionala Lexmark si o mai folosesc uneori ca scanner, atita tot. Chiar si cu ~15 RON o reincarcare, tot nu merita sa printez acasa.

| maryus92 a răspuns:

Cel mai bine iti cumperi o imprimata laser si sti ca nu ai treaba cu tusul o perioada indelungata de timp, acum depinde si de cat de mult o folosesti, insa avantajul este ca viteza de printare este mult mai mare, adancimea de cluoare (DPI) este mult mai mare si cartusul te tine de 10x mai mult decat la o imprimanta pe baza de cernealawinking

| cookie01 a răspuns:

In general tusurile sunt scumpe, dar exista varianta de a le incarca si iti iese cu mult mai ieftin. Din cate stiu cartusurile Lexmark sunt cam cele mai scumpe.
PS. Daca nu prea folosesti imprimanta nu prea se merita ca se usuca cartusele si nu le mai poti folosi. Sunt imprimante cu laser dar trebuie sa perimita si bugetul.